Det skiner om prinsessan Estelle och prins Oscar – därför väcker nya bilden stor uppmärksamhet

Det är alltid lika härligt när kungafamiljen delar med sig av somriga bilder.

I en ny, uppmärksammad, bild på prinsessan Estelle och prins Oscar uppmanar kronprinsess-paret til rörelse bland unga.

”I sommar kommer vår familj att vara utomhus så mycket vi bara kan. Vi ska cykla, bada och leka utomhus”, skriver kronprinsessan Victoria och prins Daniel i ett uppmärksammat Facebook-inlägg.

Kungafamiljens sommar har präglats av gemenskap. Efter att inte ha kunnat träffas på ett tag blev detta återföreningens sommar när hela kungafamiljen slöt upp på Solliden lagom till midsommarfirandet. 

Därefter har den kungliga familjen njutit av den svenska sommaren på Öland och umgåtts med hela släkten. 

Dessutom har kungen öppnat upp portarna till Solliden för sommarens nya koncept SollidenSessions där flera kända artister fått uppträda live på konungens ägor.

Kronprinsessan, prins Daniel
Foto: Linda Broström Kungl. Hovstaterna

Musik och firande

Inför kronprinsessans 44-årsdag var Carola på besök och bjöd kungafamiljen samt publik på skönsång. Det blev en smygstart på vad som väntade dagen efter när Victoriakonserten tog vid. 

Det är alltid lika härligt att följa vår underbara kungafamilj och ibland händer det att våra kungligheter fastnar på bild. På kronprinsessans födelsedag kunde fick tv-tittarna bevittna prins Oscars, 5, debut på Victoriakonserten och prinsessan Estelles, 9, glada applåder.

Estelle, Oscar, Victoria
Foto: Mikael Fritzon/TT

Uppmärksammade bilderna

Relativt nyligen uppmärksammades även en unik, somrig, bild där hela kungafamiljen är samlad. Bilden hyllades stort av flera läsare och visst är det underbart att se så många ”små-kusiner” samlade tillsammans.

Kungafamiljen
Foto: Jonas Ekströmer, Kungl. Hovstaterna

Bilden på Estelle och Oscar

Det har garanterat blivit en hel del lek mellan de små kungligheterna på Solliden i sommar och fotboll verkar vara ett förekommande inslag. I alla fall för prinsessan Estelle och lillebror prins Oscar.

I en ny uppmärksammad bild poserar de nämligen på en gräsmatta tillsammans med pappan prins Daniel, 47, och en fotboll. Vilket även Expressen skrivit om.

”Härligt att sommaren är här! I sommar kommer vår familj att vara utomhus så mycket vi bara kan. Vi ska cykla, bada och leka utomhus.” 

”Något vi har märkt är att barnen blir snabbt väldigt kreativa och hittar på roliga lekar bara vi går ut. Så att vistas utomhus är nog vårt bästa tips för att skapa rörelseglädje för våra barn!”, skriver kronprinsess-paret i en hälsning på Facebook och undertecknar meddelandet.

”Hoppas ni får en fin och aktiv sommar ☀️  
Hälsningar  
Victoria & Daniel”

Hej, Härligt att sommaren är här! I sommar kommer vår familj att vara utomhus så mycket vi bara kan. Vi ska cykla,…

Posted by Generation Pep on Friday, July 30, 2021

Vilken underbar bild! Nu ser vi till att sprida det viktiga budskapet! Dela och kommentera gärna det här inlägget på Facebook!