Detaljen som Lasse Berghagen fejkar – har burit på hemligheten sedan årskiftet

Med 55 år som artist är han en av våra mest älskade artister. Men även en stor man kan känna sig liten och behöva någonting som skänker lugn och trygghet.

Nu avslöjar han en detalj som han har fejkat – sedan januari.

 

Lasse Berghagen, en sann legendar i den svenska musikbranschen.

Med ett hjärta av guld och ständigt aktuell med både barnböcker, uppträdanden och ny musik är han en sannerligen Teddybjörn Fredriksson.

I en intervju med Aftonbladet, berättar han om hur han precis som oss andra ibland behöver hitta någonting i livet som skänker extra tröst.

En sådan detalj har nämligen med hans syn att göra.

– Jag är lite blyg av mig. Jag vill bara vara. Med åren har jag blivit mer skygg. Ett exempel är de här glasögonen jag bär. Jag körde en gråstarrsoperation i januari och det gick jättebra. Jag fick perfekt syn. Men jag fixar inte att vara utan glasögon, så jag har fönsterglas i dom här. För att känna igen mig själv, fast jag inte behöver glasögon. Jag har haft det sedan jag var 30, säger han till Aftonbladet.

Lasse Berghagen berättar om detaljen han dolt sedan januari. Foto: Youtube

Lasse Berghagen om resultatet från hälsokontrollen

Efter en lyckad gråstarrsoperation berättar Lasse att han försöker hålla sig i form och att han nyligen gjorde ett besök hos läkare.

– Jag gjorde en hälsokontroll nyligen. Jag ringde till han som opererade min hjärtklaff för två år sedan. Jag bad honom kolla att allt funkar. Vi tog alla prover. Allt är bra. Hjärtat pumpar på, säger han till tidningen.

Lasse Berghagen om hälsan. Foto:Leif R Jansson / TT

Fått gett upp passionen för hälsan

Trots bra resultat på hälsokontrollen har han fått gett upp om en passion – golfen.

– Min stora glädje i Florida var att jag spelade golf med Sven Tumba, Nicko McBrain i Iron Maiden och andra, men min rygg är inte vad den ska vara. Jag vågar inte slå. Jag spelar inte golf längre. Det är inga bra rörelser för mig, säger han.

Va bra att du tar hand om din hälsa Lasse! Gör ett hjärta i kommentarsfältet för att hylla Lasse!