Doktor Mikael ärlig om nuvarande svackan: ”Höll på att ställa in”

Dagens digitala samhälle gör det lätt för många att bygga upp en perfekt fasad genom sociala medier. Därför är de personer som vågar erkänna sig svaga eller visa upp sanningen så viktiga.

Doktor Mikael är en sådan. I veckan lät han alla sina följare veta att inte alls är på topp hela tiden, som många tror.
”Är det bara jag som har svackor?” frågar han följarna.

Doktor Mikael är en sån där 60-åring som imponerar på alla i sin omgivning. Inte nog med att han jobbar som läkare så hinner han också svara på frågor i tv varje vecka, samt träna sig till en form som är bättre än många 30-åringars.

Har en svacka

Men doktor Mikael vill inte ge sken av att han är perfekt. Han har tidigare berättat om tuffa motgångar i sitt liv, och nu berättar han öppet om sin energi-svackas. Som tur är påverkar den inte hans glada humör.

”Motivationssvikt ! Ensam i ett öde gym! Hade tänkt träna som vanligt i 75 minuter, höll på att ställa in, men bestämde mig för 40 min. Som nu är klara . Jag är nöjd ! inte besviken , gjorde det iaf. Är det bara jag som har svackor ??. Kramar”.

Och hans trogna följare är snabba med att visa sitt stöd.

”Nej då. Svackor kommer och går”, skriver en.

”Bra jobbat!!! Man ångrar aldrig ett genomfört träningspass??. Och den bästa träningen är ju den som blir av….., sägs det”.

”Jag har en ständig svacka”, skriver en annan.

Jag tycker att det är härligt att doktor Mikael bjuder på sig själv. Han är en sådan helmysig person. Dela gärna för att visa att du gillar doktor Mikael.