Doktor Mikael hyllas för nya livsbeslutet: ”Modigt”

Efter förslaget från Lotta Engberg.

Här är doktor Mikael Sandströms nya livsbeslut – som hyllas av tv-tittarna.

Två dejtingsugna tv-kändisar. Förra veckan rapporterades om ett intresse mellan artisten och programledaren Lotta Engberg och TV4-profilen doktor Mikael Sandström.

https://www.instagram.com/p/B004NPsCqqy/

Det var i en intervju med tidningen Aftonbladet som Lotta Engberg förklarade att hon fem år efter skilsmässan inte är redo att träffa någon ny kärlek i sitt liv. Men med ett undantag – just doktor Mikael.

– Doktor Mikael (TV4-profilen Mikael Sandström) tycker jag är intressant. Honom är jag lite nyfiken på. Om han ringer kan jag tänka mig att gå på dejt, sade Lotta Engberg till Aftonbladet.

Doktor Mikael om Lotta Engbergs invit

Hur Mikael Sandström själv ställde sig till flörten? Som en ”vanlig komplimang”.

– Får jag en inbjudan så kommer jag direkt, sade Mikael Sandström till tidningen.

Nu har doktor Mikael tagit ett annat livsbeslut. Han är nämligen på semester – ”solo i Dubai”, som han själv uttryckt det i sociala medier. Han passar också på att påminna alla om en viktig sak: nämligen solskyddet.

– Jaha, här står man alltså blek och eländig i solskenet och deppar inte så mycket för det utan håller god min även här. Försiktigt med solskyddsfaktor 2 612 som jag har på mig just nu för att inte få några förändringar i huden, säger doktor Mikael.

Beslutet att åka solo på semester är någonting som har väckt reaktioner från tittarna.

”Italiensk karaoke är värre än UV-strålning”, skriver doktor Mikael skämtsamt till den här bilden där han framträder helt röd i ansiktet, troligtvis på grund av ljuset.

”Modigt att åka på semester själv”

Tv-tittarna hyllar nu doktor Mikael.

”Modigt att åka på semester själv, tror inte att jag skulle fixa det”, skriver en tittare i kommentarerna till Mikaels bilder på Instagram.

En annan tittare ställer sig frågan:

”Hur kan en sån stilig man åka ensam på semester? Men du är säkert kräsen och det skall du vara”

Doktor Mikael svarar då:

”Det är komplicerat. Å ena sidan skönt, å andra sidan lite sorgligt. Har en del obearbetat tyvärr, märker jag”, skriver Mikael Sandström i kommentarerna.

Du är fantastisk, doktor Mikael! Dela gärna vidare inlägget för att önska honom en skön ledighet.

TV: 8 starka citat av Leif GW Persson