Svenska folkets gratulationer till doktor Mikael – efter avslöjandet om honom och Tilde

I helgen droppade Mikael Sandström, även känd som tv-doktorn, en glädjande nyhet som fick många att hylla och gratulera. Han och kollegan Tilde de Paula har nämligen något stort framför sig.

Doktor Mikael Sandström hymlar inte med att han tycker om sin kollega Tilde de Paula även privat. När Tilde var nominerad som årets kvinnliga programledare i Kristallen uppmanade doktor Mikael alla sina följare att rösta på henne, och han har vid ett flertal bilder berömt henne på sin Instagram och i tv där han sagt att ”Tilde är bäst”.

Ett bra radarpar

Och visst är de ett bra radarpar. Tillsammans har de Läkarpodden, där de diskuterar sjukdomar, åkommor och diagnoser på ett intressant sätt. Med denna har de gjort ett sådant bra jobb att de nominerats till ”Begriplighetspriset”.

”Lite kul så här på fredagen, Tilde och jag har blivit nominerade till begriplighetspriset, det var lika överraskande som trevligt. Och till @tildedepaula vill jag säga – notera all luft i övre delen av bilden !!!” skriver doktor Mikael på sin Instagram.

Därför är Tilde och Mikael nominerade

Såhär lyder motiveringen på Publiks hemsida, för Mikael och Tilde de Paulas nominering:

”Tilde de Paula Eby och Dr Mikael Sandström nomineras för Läkarpodden. Där reder de på ett intressant sätt ut begreppen inom medicin och sjukvård, delar med sig av sina egna erfarenheter, tar kål på myter och svarar på lyssnarnas frågor. Innehållet är tillgängligt och lärorikt för en bred målgrupp.”.

Och nomineringen mottags väl av Mikaels följare, som var snabba med att gratulera. Totalt har inlägget med nyheten fått över 1 200 gilla-markeringar.

Jag unnar verkligen härliga Tilde och doktor Mikael en vinst i det här. Dela om du hejar på dem.