Doktor Mikaels mysiga middagsdejt: ”Väldigt tacksam”

När doktor Mikael Sandström, till vardags allmänläkare och TV4-profil, presenterades som en av deltagarna i vårens Let’s dance – ja, då var det nog många som blev lite extra nyfikna på den nya säsongen av dansshowen!

Nu är det bara några dagar kvar till premiären av den direktsända tävlingen, som i år avgörs för 15:e omgången! Förra våren stod som bekant Kristin Kaspersen och Calle Sterner som vinnare av trofén ”Glasskon”, och vi får väl se om doktor Mikael och hans danskollega Malin Watson kan utmana om den titeln.

LÄS MER: Doktor Mikaels nya kärleksbesked: ”Min absoluta ambition att…”

Det blir förstås en hel del träning innan dess – men också avkoppling i goda vänners lag.

Under det gångna veckoslutet passade danskollegorna på att äta en mysig middag tillsammans – där även Malins make David Watson, också han dansprofil i TV4, var med.

”Sovmorgon och löpträning. Fredagsdejt med min man David Watson och lördagsträning med min doktor. Känner mig väldigt tacksam. Håll er friska och glada allesammans”, skrev Malin Watson till denna glada bild från middagsdejten:

David Watson har flera gånger också medverkat som dansare, men även koreograf, i Let’s dance. År 2006 dansade han exempelvis med artisten Anna Book.

”Vi jobbar med dans på heltid och för oss är dansen mer än bara en karriär. Det är vår stora passion i livet och vi älskar verkligen vårt yrke!” har paret tidigare uttryckt på dansklubben Täby 10-dansklubbs hemsida.

Och på fredag står alltså Malin på dansgolvet när TV4 drar i gång årets säsong av Let’s dance! Hon ska dansa tillsammans med tv-läkaren Mikael Sandström, som tidigare berättat att han gärna vill träffa kärleken.

– Jag är singel. Men ja det vore trevligt att träffa någon speciell. Det är min absoluta ambition att bryta singellivet, säger han till Nöjeslivet.

Malin Watson är övertygad om att doktor Mikael via sin medverkan i Let’s dance kan öppna nya kärleksdörrar.

– Kvinnorna kommer få se en helt annan sida av dig, säger Malin Watson.

Här kan man få sig en smygtitt på hur det ser ut under repetitionerna under veckan – när doktor Mikael och Malin övar inför fredagens direktsändning:

Dela gärna inlägget om du också tycker det ska bli spännande att se doktor Mikael tillsammans med dansaren Malin Watson i Let’s dance – med start på fredag kväll i TV4!