Foto: Stina Stjernkvist/TT

Doktor Mikaels oväntade kärleksplan med Lotta Engberg: ”Det vill hon nästan mer än jag…”

Kärleken spirar och doktor Mikael Sandström är tacksam för varje dag tillsammans med Lotta Engberg.
Samtidigt avslöjar han nu parets hemliga framtidsdröm.
– Jag hakar gärna på, säger han till Hänt.

TV4-profilen Mikael Sandström – mer känd som Doktor Mikael eller ”Soldoktorn” – och artisten Lotta Engberg har under det senaste året varit kändis-Sveriges kanske mest omskrivna par.

Deras kärleksresa har dokumenterats ända från starten – då Engberg tog chansen att flirta med tv-doktorn via en intervju i Aftonbladet.

Därefter tog de kontakt och så småningom spirade kärleken.

– Jag skrev ett nytt sms och påpekade att det var skottdagen, som är den enda dagen som flickor får fria. Och om då killen inte vill då ska han köpa en sidenblus till flickan så hon blir fin och kan träffa någon annan. Sedan skrev vi precis hela den dagen, och när klockan var tio i tolv på natten och jag skulle gå och lägga mig skrev han ”tio i tolv och fortfarande ogift”, har Lotta Engberg tidigare berättat i programmet ”Tillsammans med Strömstedts”, om tiden då paret första gången tog kontakt med varandra.

Lotta Engberg, Mikael Sandström
Foto: TV4

Sedan en tid tillbaka är paret sambos då de flyttat ihop i Göteborg. Efter att ha haft ett distansförhållande med 35 mil emellan sig kan de nu alltså njuta av sambolivet tillsammans.

LÄS MER: Doktor Mikael berättar nu om Lottas fräcka drag

Samtidigt avslöjar nu doktor Mikael att Lotta Engberg drömmer om en framtid i utlandet.

– Spanien. Lotta när en dröm att köpa en lägenhet i någon spansk, pittoresk by. Det vill hon nästan mer än jag – men jag hakar gärna på! säger doktor Mikael till Hänt.

STOCKHOLM 20200827 Mikael Sandström och Lotta Engberg under Kristallengalan 2020. Foto: Stina Stjernkvist / TT

Vad som väntar paret i framtiden står dock skrivet i stjärnorna – doktor Mikael menar att de inte planerar några steg i relationen. Såsom exempelvis en eventuell förlovning.

– Vi tänker inte så. Vi är jättenöjda med det vi har, vi vill inte ändra på någonting. Förhoppningsvis får vi fler dagar ihop. Nästa nyårsafton hoppas jag att vi kan titta på varandra och säga: ”Yes baby, fick 365 dagar till!”.

– Vi har det alldeles utmärkt som vi har det just nu! Vi får väl se i framtiden.

Stort lycka till med kärleken, Lotta och Mikael!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar!