Doktor Mikaels sylvassa pik till Pernilla Wahlgren – efter orden om Lotta Engberg: ”Tycker det är konstigt…”

För ett tag sedan skojade Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam om relationen mellan Lotta Engberg och doktor Mikael Sandström i sin podcast.

Nu har Mikael gett ett svar till Pernilla via Hänt.

I början av augusti släppte doktor Mikael Sandström bomben som alla hade väntat på – han och programledaren Lotta Engberg var officiellt ett par.

Något han bekräftade för Hänt efter en vår och sommar av heta romansrykten.

Det nyblivna paret har även i flera tidigare intervjuer sagt att de har känslor för varandra.

De bor dock på olika håll – Lotta i Göteborg och doktor Mikael i Hallstahammar – men i nuläget finns inga planer på att flytta ihop.

– Nej, så långt har vi inte kommit. Vi börjar med det som förenar istället för att leta problem, så några sådana planer har vi inte än. Det jag kan säga är väl att jag inte tror på ett särboförhållande i det långa loppet. Då pratar jag om år. Jag tror inte att man blir lycklig av det, utan man vill ju dela vardagarna med varandra, har ”Soldoktorn” sagt till Hänt.

Orden om relationen

Pernilla Wahlgrens pik
Foto: Wikimedia Commons, TV4

Två personer som kom in på kärleksrelationen mellan TV4-profilerna var Pernilla Wahlgren, 52, och Sofia Wistam, 54, i deras podcast ”Wahlgren och Wistam”.

Diskussionen inleddes med att Sofia tog upp faktumet att de blivit ett par, något som Pernilla snabbt svarade på.

Därefter fortsatte profilerna att skoja runt relationen och skapa egna scenarion där de hastigt träffar någon och blir förälskad.

LÄS MER: Pernillas fräcka pik mot Lottas relation med doktor Mikael – efter deras stora kärlekslycka: ”Det är svårt…”

Doktor Mikaels svar

Doktor Mikaels svar
Foto: TV4

Nu har doktor Mikael svarat på Pernillas uttalande om relationen.

Han menar att kärleken går att finna på så många olika sätt och att man aldrig vet när det kan ske.

– Livet är plan b, det blir aldrig som man har tänkt sig och om det blir kontakter på andra vägar som i det här fallet kanske då så visar det bara att allt går inte att planera. Jag har ingen åsikt om är det bra eller dåligt. Eller jag tycker såklart att det är bra eftersom det har lett till en massa trevliga möten, säger Mikael till Hänt.

Och fortsätter:

– Sen huruvida det passar Pernilla Wahlgren eller Sofia Wistam, vad de tycker om det – det bekymrar mig inte speciellt mycket. Om de tycker det är konstigt eller lustigt så har de säkert varit med om konstiga och lustiga saker i sina liv också, där inte allting blir som man har tänkt sig.

Doktor Mikael och Lotta är verkligen ett fint par – dela gärna om du håller med!