Dolph Lundgren bekräftar lyckan – har gift sig med 38 år yngre kärleken Emma Krokdal

Dolph Lundgren

Dolph Lundgren

Dolph Lundgren, 65 och Emma Krokdal, 27, är numera man och hustru. Nyligen gifte sig paret vid deras exklusiva villa i Grekland.

– Vi kände att det äntligen var rätt tid att fira kärlek, liv och lycka – i gudarnas land, säger Dolph Lundgren till People.

Dolph Lundgren träffade först den norska personliga tränaren på ett gym i Los Angeles.

I början blev de snabbt vänner, men det skulle inte dröja allt för länge innan kärleken började spira mellan paret, trots den stora ålderskillnaden.

Paret förlovade sig i juni 2020, vilket Dolph delade på sin Instagram med texten: ”Något väldigt speciellt hände här i Sverige”.

På grund av att mycket kommit i vägen så har giftermålet mellan Dolph och Emma Krokdal dröjt. Dels på grund av pandemin men också till följd av Dolphs medicinska behandlingar.

– Med både Covid och en lång väg av utmanande medicinska behandlingar har vi varit tvungna att skjuta på våra äktenskapsplaner många gånger, berättade paret i ett meddelande till People.

LÄS MER: Dolph Lundgren har drabbats av cancer – första orden om kampen: ”Trodde det var slutet”

Gifte sig på Mykonos

Men nu, den 13 juli i år, så sade paret ”ja” till varandra. Bröllopet ägde rum i deras exklusiva villa på Mykonos i Grekland.

– Vi valde att fira vår kärlek genom att gifta oss i vår villa på Mykonos med familj och några nära vänner, berättade paret för People.

Paret har inte delat med sig av några bilder från bröllopet än, trots att de inte är blyga för att visa upp sin kärlek på sociala medier. Men dagen innan bröllopet delade Dolph en bild på honom och Emma på Instagram med texten:

Imorgon är dagen, Mykonos”.

Foto: Instagram/@dolphlundgren

Stora ålderskillnaden

Det skiljer 38 år mellan Emma Krokdal och Dolph Lundgren, vilket de fått mycket frågor kring innan.

– Jag känner att Emma är väldigt mogen för sin ålder, helt klart. Hon har haft ett intressant liv. Hon kom hit från en liten stad i Norge. Hon var gift här och hon gick igenom en svår skilsmässa och gick igenom en massa saker som de flesta unga i hennes ålder inte ska behöva ta itu med, sa Dolph Lundgren i en intervju med Graham Bensinger.

All lycka till er som nygifta Dolph och Emma! Hoppas att ni får ett långt och lyckligt liv ihop!

Vad tänker du om det nygifta paret? Dela gärna med dig av dina tankar i en kommentar på Facebook!

Exit mobile version