Foto: TV4/TT

Dominika Peczynski tvingad av scen – därför fick hon lämna omedelbart: ”Helt oväntat”

Dominika Peczynskis comeback på scen slutade i spykaos.
Nu berättar artisten om avbrottet mitt i Army of Lovers spelning.
– Jag började plötsligt må våldsamt illa, mitt i en låt, skriver hon till Expressen.

PR-kvinnan och Army of Lovers-sångerskan Dominika Peczynski har skapat rubriker i decennier.

Som allra störst blev kanske rubrikerna ändå då hennes kärleksrelation med den tidigare finansministern Anders Borg (M) blev känd för allmänheten. År 2018 gifte sig paret under en bröllopsceremoni vid Judiska församlingens lokaler i Stockholm.

– Har precis kommit hem från en helt fantastisk bröllopsresa i Tel Aviv och går fortfarande som på moln efter den magiska vigseln och bröllopsfesten förra lördagen. Är alldeles rörd av alla lyckönskningar och den värme, vänskap och kärlek som vi möttes av i samband med denna begivenhet, skrev Dominika efter bröllopet på sin Facebook-sida.

Klev in i ”Sveriges mästerkock VIP”

Under våren har Dominika varit aktuell som en av deltagarna i TV4:s mattävling ”Sveriges mästerkock VIP”.

– Vilket äventyr bland stekpannor, grytor och kastruller. Kan bli farligt ibland! Knivarna är vassa och plattorna heta. Intensivt, lärorikt och väldigt kul. Är jag så bra på att laga mat som jag själv tror? Nu är det upp till andra att bedöma hur det ligger till med den saken, skrev Dominika på Instagram inför premiären.

Dessutom har hon nyligen stått på scen igen.

Detta tillsammans med Alexander Bard och Jean-Pierre Barda i Army of Lovers. Eurodancegruppen som först slog igenom i slutet av 80-talet, var en av akterna som uppträdde på ”Drömmen festival” på Stockholms stadion den gångna helgen.

Då delade den glamourösa trion bland annat scen med Carola Häggkvist, Bonnie Tyler och Pernilla Wahlgren.

Men för Dominika blev uppträdandet minnesvärt av en oväntad anledning.

Artikeln fortsätter under bilden.

STOCKHOLM 2013-09-27 Alexander Bard vid första veckofinalen i "Idol" i TV4 i studio i Spånga, Stockholm 2013. Foto: Bertil Enevåg Ericson / TT
STOCKHOLM 2013-09-27 Alexander Bard vid första veckofinalen i ”Idol” i TV4 i studio i Spånga, Stockholm 2013. Foto: Bertil Enevåg Ericson / TT

I den heta försommarvärmen tvingades Dominika nämligen avbryta spelningen under ett par minuter.

Dominika hamnade mitt i spykaos på scen – fick vård

Hon berättar själv om orsaken bakom det plötsliga avbrottet.

– Jag började plötsligt må våldsamt illa, mitt i en låt. Jag tokspydde rakt ut på scenen och även bakom scenen. Det kom helt oväntat, jag hade inte mått illa innan, skriver hon i ett meddelande till Expressen.

Hon fick vård på plats och kunde så småningom fortsätta konserten – om än skakad. Peczynski förklarar att hon kände sig ”ostadig” på scen.

– Sjukvårdspersonalen sa att det var värmeslag/vätskebrist och gav mig resorb och två dextrosoltabletter varpå jag mådde bra igen. Det var inget allvarligt men väldigt jobbigt där och då.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev