Foto: TV4/Instagram @janebrinkalice /Instagram @casperjanebrink

Dottern Alices bröllopsgåva till Casper Janebrink – överraskade pappa totalt: ”Väldigt känslosamt”

Under lördagen fick Casper Janebrink, 54, och kärleken Therese Andersson, 35, säga ”ja” till varandra vid en kärleksfull ceremoni.

Då valde Caspers dotter Alice, 20, att bjuda på en alldeles speciell överraskning som inte lämnade någon oberörd.

– Det var jädrigt stort och väldigt känslosamt, säger han till Nöjeslivet.

Den 31 augusti 2024 blev en mycket speciell dag för Arvingarna-sångaren Casper Janebrink. Då valde nämligen han och Therese Andersson att ingå äktenskap med varandra.

När Nöjeslivet får med pratstund med bandet i samband med en pressdag för den kommande krogshowen ”Arvingarna- Festen” som har premiär den  den 4 april 2025 på Kajskjul 8, berättar han att det var en riktigt fin dag.

– Det känns väldigt bra. Det har varit en underbar helg och att få vara med nära och kära och glada gäster så att det blev ett väldigt fint bröllop. Jag är supernöjd!, säger Casper.

På plats för att fira vännen fanns hela bandet och de förklarar skämtsamt att de fortfarande är lite trötta efter festen.

– Det var en rolig fest med många härliga överraskningar, säger Casper.

Dotterns fina överraskning på bröllopet

En av de mest speciella överraskningarna under kvällen då han och Therese blev äkta makar kom från Caspers dotter Alice.

– Jag får väl ändå säga att min dotter gick upp och sjöng en specialskriven låt. Det var jädrigt stort och väldigt känslosamt, berättar han:

– Väldigt överraskande faktiskt.

Men inte nog med det, kvällen bjöd även på mycket annat spännande.

– Sen så var det många kompisar som gick upp och körde en björnzon två punkt noll, haha. Med egenskriven text också på låten. Det var också väldigt kul. Och sen var det även väldigt sent på kvällen ballongdansen. Jag ska inte avslöja vilka som gjorde den. Men den var också väldigt fantastiskt rolig, säger Casper.

Att det varit en kväll som sent ska glömmas verkar det inte råda några som helst tvivel om, och nu är förhoppningen att ha och Therese ska få ge sig iväg på bröllopsresa.

– Det är väl tanken att vi ska åka iväg en liten sväng någonstans. Jag är väldigt sugen på att åka till Rom i Italien, säger Casper.

Så härligt, vi önskar er allt gott och stort grattis!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev