Folket häpnar över nya bilden på Doktor Mikael

Nyhetsmorgons egna överläkare Mikael Sandström, även känd som ”Soldoktorn”, har imponerat på många med sitt hälsosamma yttre och leverne i förhållande till hans ålder.

För bara några dagar sedan la Mikael upp en bild på sig själv med en text som helt gick emot följarnas åsikter. Om du tittar på bilden, kan du förstå vad de menar?

Doktor Mikael Sandström är van vid att ge hälsoråd och rekommendationer till folk, men den senaste tiden har han också fått en hel del frågor om träning, trots sin ”höga” ålder. I en tidigare intervju med tidningen Hänt har Mikael Sandström berättat att han tar hand om sig själv genom att träna ofta och äta nyttigt. Bland annat så ser han till att klämma in minst fyra träningspass i veckan, och när han kör bänkpress är det inte ovanligt att han lyfter 130 kilo.

Så fick doktor Mikael sin vältränade kropp

Han har också sagt att han tar kosten på stort allvar sedan han kom upp i ålder, även om han unnar sig då och då.

– Nej, men jag är rätt bra på att äta sallad och fisk. Jag älskar choklad och rödvin, men är bra på att sluta äta och dricka i tid. Jag kan till exempel ta en halv öl efter bastun och hälla ut resten. Det händer aldrig att jag äter en hel chipspåse, jag kan lägga band på mig, sa han till Expressen då.

Doktor Mikael
Foto: Tv4

”Wow snygga tv-doktorn”

Och hans sunda leverne har gett resultat. När han för bara några dagar sedan la upp en bild på Instagram var det många som intre trodde sina ögon. När Mikael skrev att semestern var slut och ”Bag-in-box-kilona” skulle bort sa följarna emot.

”Wow”

”Wow snygga tv-doktorn, välkommen tillbaka från din semester & lika glad & charmig som alltid”

”Jajamen, men du ser ju inte ut som någon med baginthebox-kilo…! Kör gärna tips för oss som behöver..”, är bara några av de många kommentarerna som trillat in, de flesta berömmer hans kropp.

Själv tycker jag att doktor Mikael är en fantastisk förebild som visar att ålder bara är en siffra. Dela för att hylla doktor Mikael.