Edward Blom blev bestulen framför ögonen på barnen – nu ryter han ifrån: ”Fruktansvärt ledsen”

Efter en lång karantän verkar Edward Blom verkligen njuta av allt sommaren har att erbjuda.

Men den så annars glada gastronomen delade nyligen med sig av ett tråkigt besked.

”Och så måste jag köra hem barfota med risk för trafikolycka”, skriver Edward på Instagram.

Efter längre tid i karantän verkar Edward Blom, 50, minst sagt njuta av att röra sig ute i det fria. Tidigare har vi berättat att den folkkära gastronomen och tv-profilen satt i karantän i hela 15 månader. Men lagom till sommaren blev han äntligen fullt vaccinerad och började då att beta av allt de han saknat att göra när han befann sig isolerad.

På sociala medier delar Edward generöst med sig av bilder från familjelivet och den senaste tiden har han levererat många godbitar från sommaren.

Av bilderna att tolka verkar han, tillsammans med frun Gunilla Kinn, 49, och parets tre barn, haft fullt upp under ledigheten. Familjen har ätit glass, semestrat i Österrike, besökt Gotland och med andra ord njutit av en ordentlig familjesemester.

Men innan sommaren tackar för sig, har Edward en sak kvar att hinna med.

Edward Blom
Foto: Fredrik Sandberg/TT

Simskola

Ett av familjens ”sommarprojekt” har nämligen varit att försöka få barnen att lära sig att simma. På Instagram delade Edward, tidigare i veckan, med sig av en aningen kall bild från badplatsen där han på avstånd följde dotterns framsteg.

”Simskola under ösregn. På grund av åska kan barnen inte ens vara i vattnet. Jag sitter huttrande och drömmer om värmeböljan som inföll i Sverige medan vi var bortresta. Och när Minna är klar är det Melchior tur”, skrev han på Instagram.

”Fruktansvärt ledsen”

Bara någon dag senare var det dags igen för Edward – simskola med barnen. Men denna gång skulle aktiviteten med barnen få ett tråkigt efterspel. Vilket även Aftonbladet skrivit om.

Medan Edward hade blicken på barnen hände något högst olyckligt och på Instagram berättar han med egna ord om händelsen.

”Med barnen på simskola och så kommer en förbannad illgärningsman på cykel och stjäl mina skor jag lagt på en bänk. Mina bästa promenadskor jag köpt i Visby, och med inlägg i. Man blir så fruktansvärt ledsen. Och så måste jag köra hem barfota med risk för trafikolycka”, skriver han på Instagram.

Så oerhört tråkigt! Vad känner ni när ni läser detta? Lämna gärna en kommentar på Facebook!