Efter 16 år tillsammans – Peter Jöback öppnar upp om beslutet med maken Oscar

Kärleken övervinner allt.

Hittar man någon som man kan hålla i handen livet ut, genom vått och torrt så finns det ingenting man inte klarar.

Det vet musikalartisten Peter Jöback som nu hyllar sin stora kärlek, maken Oscar.

”Jag älskar att vara pappa med dig”, skriver han på Instagram.

Alla drömmer nog om att hitta den stora kärleken i livet.

Det spelar ingen roll när vi egentligen gör det, i unga åldrar eller sent i livet. Huvudsaken är att vi fått möjligheten att älska och att få bli älskade.

Sedan 2004 har Peter Jöback och hans Oscar varit ett par, och 2010 tog de nästa steg och gifte sig.

Tidigare i somras firade också paret 10-årig bröllopsdag, någonting som Peter uppmärksammade med ett kärleksfullt inlägg till sin partner.

”Idag Oscar Jöback firar vi 10årig bröllopsdag ! Vilken resa – så mycket kul – så många utmaningar och så mycket kärlek . Tack för dessa 10 år. Tack för din kärlek , tack för att du är villig att lära , växa och kämpa med mig . Det goda vinner alltid i längden. Idag firar vi med dom två viktigaste personerna i våra liv våra underbara döttrar Vega Lee och Iggy Lou . Vår familj, i vårt hem , i vårt paradis och så Rocky, vårt bonusbarn”, skrev han då på Instagram.

LÄS MER: Peter Jöbacks besked till maken Oscar – efter 16 år ihop

Makens fina ord

Men det är långt ifrån det enda tillfället där makarna har hyllat varandra.

Nyligen uppmärksammade Oscar maken Peter i ett långt inlägg på Instagram, där han hyllade honom på fars dag.

”Älskade man – du briljerar som pappa på så många sätt.
Din närvaro och lyhördhet när våra vackra döttrar pratar, berättar och funderar. Du ger våra döttrar värdefulla verktyg om deras värde och hur viktiga dom är som människa och person. Visar dem vägen att man kan bli precis det man vill när man blir stor utan att på vägen behöva såra eller trampa på andra för att nå sina drömma”, skriver han och fortsätter:

”Du löser bråken med att förstå och din förmåga att lyfta tjejerna till att känna sig viktiga och värdefulla. Det är OK att få bli arg och det lika viktigt att be om förlåtelse. Du kan verkligen lyfta våra tjejer med att dom ser värde hos sig själv och inte bara värdet av sina prestationer. Våra alla föräldrars arbete är att sätta gränser och behöva vara bestämd vilket du bemästrar så bra. Går aldrig ifrån ett bråk utan att nysta ut och förstå vad problemet var från början. Du visar direkt när det du som som gjort fel och snabb med att be om ursäkt, förlåtelse”.

View this post on Instagram

Idag är det Farsdag och då ska vi alla lyfta fram alla pappor extra mycket. Då finns det en av många pappor jag vill lyfta fram som är en fantastisk man och framförallt magisk pappa. Älskade man – du briljerar som pappa på så många sätt. Din närvaro och lyhördhet när våra vackra döttrar pratar, berättar och funderar. Du ger våra döttrar värdefulla verktyg om deras värde och hur viktiga dom är som människa och person Visar dem vägen att man kan bli precis det man vill när man blir stor utan att på vägen behöva såra eller trampa på andra för att nå sina drömma. Du löser bråken med att förstå och din förmåga att lyfta tjejerna till att känna sig viktiga och värdefulla. Det är OK att få bli arg och det lika viktigt att be om förlåtelse. Du kan verkligen lyfta våra tjejer med att dom ser värde hos sig själv och inte bara värdet av sina prestationer🙏🏻 Våra alla föräldrars arbete är att sätta gränser och behöva vara bestämd vilket du bemästrar så bra. Går aldrig ifrån ett bråk utan att nysta ut och förstå vad problemet var från början. Du visar direkt när det du som som gjort fel och snabb med att be om ursäkt, förlåtelse. Finns inga gåvor man kan just ge sina barn som att visa att även vi föräldrar har våra brister och kan göra fel. När jag ser dig med Vega Lee och Iggy Lou så blir jag varm i hela hjärtat. När era blickar möts och ni bara är i stunden. När du tittar bort och jag kan se hur hur våra döttrar inte kan släppa blicken från dig och man kan bara se hur mycket dom beundrar dig och ÄLSKAR dig. Du är verkligen som även våra döttrar säger: ♥️VÄRLDENS BÄSTA PAPPA♥️ @peterjoback ♥️Vi älskar dig till evigheten och tillbaka♥️ #father #fathersday #love #family #fatheranddaughter #trust #life #daughter #parent #parenting

A post shared by Oscar Jöback (@oscarjoback) on

Oscar skriver vidare att det är viktigt att även föräldrar måste visa för sina barn att de har brister.

Men det är ett speciellt ögonblick som alltid får hans hjärta att slå lite extra.

”När jag ser dig med Vega Lee och Iggy Lou så blir jag varm i hela hjärtat. När era blickar möts och ni bara är i stunden. När du tittar bort och jag kan se hur hur våra döttrar inte kan släppa blicken från dig och man kan bara se hur mycket dom beundrar dig och ÄLSKAR dig. Du är verkligen som även våra döttrar säger: världens bästa pappa. Vi älskar dig till evigheten och tillbaka”.

”Jag älskar att vara pappa med dig”

Och Peter är inte sen med att även skicka en kärlekshyllning tillbaka till maken.

”Tack för ditt fina inlägg på din sida – jag kan bara instämma och säga det samma ! Jag älskar att vara pappa med dig . Du inspirerar mig i papparollen. Du är följsam och inkännande och otroligt kärleksfull med våra barn. Du är bra på att sätta gränser. Vi gör saker på olika sätt men du respekterar mig för den pappa jag är och jag respekterar dig för den pappa du är – vi har tillit och respekt mot varandra i föräldrar rollen. Precis som det ska va”, skriver Peter och fortsätter:

”Vi har varandra i detta Oscar och vi är starka. Stolt över dig. Det bästa som finns är att se dig med barnen från ett litet avstånd . Då man zoomar ut och ser den enorma kärleken som finns mellan dig och våra barn . Det är dom bästa stunderna. Grattis igen på farsdag !

Så fina ni är tillsammans. Så viktigt att lyfta varandra, och det lyckas ni verkligen med. Hurra för er och för kärleken!

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.