Efter 17 år tillsammans – Peter Jöbacks starka kärleksförklaring till maken Oscar: ”Älskar att…”

Sedan 2004 har Peter och Oscar Jöback varit ett par.

Men ännu sprakar kärleken om paret.

I samband med parets bröllopsdag passade Peter på att hylla maken.

De flesta känner nog till Peter Jöback, 50, som med sin röst patenterat en plats i den svenska kultur-eliten sedan en lång tid tillbaka. 

Sångaren och skådespelaren har gång på gång, visat svenska folket vilken begåvning han har och för er som längtar till nästa gång ni får höra honom sjunga kommer ni inte behöva vänta länge till.

I sommar kommer artisten bland annat att uppträda hos kungen på SollidenSessions och i ”Allsång på Skansen”

Dessutom har han nyligen varit och spelat in höstens säsong av TV4:s ”Så mycket bättre”.

Peter Jöbacks kärlek

Som sagt, har Peter erövrat många svenskars hjärtan med sin sångröst och sitt skådespeleri. Men en person som har en plats i Peters hjärta är maken Oscar Jöback.

Paret fann varandra 2004 och sex år senare, 2010, gifte dem sig. Tillsammans med ett mammapar har paret döttrarna, Vega Lee, 7, och Iggy-Lou, 6. 

Barnen hålls väldigt privata och paret har valt att inte berätta hur de träffade döttrarnas mammor. Vilket även Femina skrivit om.

Men de är väldigt glada över att vara pappor och Peter har tidigare berättat om hur han vill vara som pappa.

– Kärleken som man känner till sina barn är så mäktig. Jag ser det som en gåva att få vara med och guida mina döttrar och ge dem bra förutsättningar inför framtiden. Mitt mål som pappa är att mina barn ska bli det bästa de kan utifrån sina egenskaper och ambitioner, har Peter Jöback tidigare sagt till Hemmets Journal, enligt Femina.

– Jag vill inte påverka dem i deras val. När tiden är mogen för dem att stå på egna ben hoppas jag att de är så starka och oberoende individer som möjligt, men att de samtidigt alltid vet att vi föräldrar finns där om de behöver oss.

Peter Jöback
Foto: Stina Stjernkvist/TT

De kärleksfulla orden

Förra året firade paret 10-år som gifta och i samband med det passade Peter på att hylla kärleken på Instagram.

”Vilken resa – så mycket kul – så många utmaningar och så mycket kärlek . Tack för dessa 10 år . Tack för din kärlek , tack för att du är villig att lära , växa och kämpa med mig . Det goda vinner alltid i längden”, skrev sångaren då.

Ständigt nykära

Trots alla år som paret delat med varandra verkar de nästan ständigt nykära och Peter är inte blyg med att beskriva vad han känner för maken. 

Under midsommarhelgen publicerade Peter en bild på honom och Oscar med texten:

”Älskar att vara pappa med dig”

Uppmärksammade bröllopsdagen

Bilden publicerade Peter i samband med parets bröllopsdag men han kunde inte hålla sig för att lägga ut ännu en bild.

Efter att Peter lättsamt lovat att det fick bli sista bilden på ett tag så visade han upp kärleken till havs med maken Oscar.

”Att få dela denna bröllopsdag med dom två viktigaste tjejerna i våra liv – våra döttrar ! Har gjort denna dag ännu mera kärleksfull . Tack Karin och Fredrik – Flora och Signe för att ni fortsätter sätta guld i vår tillvaro . Vi tycker så mycket om er ! 

Så fina de är ihop! Skicka gärna lite kärlek i kommentarsfältet på Facebook!