Efter 25 år långa äktenskapet – nu avslöjar Mandelmann kärlekshemligheten

Vårt fantastiska radarpar Gustav och Marie Mandelmann planerade inför ett stort firande.

I vanliga fall har de glömt bort det men förra året slogs det på stort – inför parets 25-åriga bröllopsdag.

Samtidigt passar de på att avslöja en liten hemlighet från firandet.

Gustav och Marie Mandelmann tog hem svenska folkets hjärtan när de först gjorde entré i sitt program ”Mandelmanns gård”. Och sedan dess har de behållit folkets kärlek i tryggt förvar.

Men att också hylla kärleken till varandra, är inte alltid någonting som paret själva tar sig tid för.

Förra året firade nämligen tv-paret 25-årig bröllopsdag, vilket är ovanligt då paret oftast brukar glömma bort att fira sin bröllopsdag.

Speciella gåvan från barnen

Men som tur var det några som kom ihåg parets fina dag, nämligen deras barn. Och de hade också hittat en speciell gåva till sina förändrar.

– Det var ingen liten present, och inte vilken present som helst – utan två påfåglar, säger Marie Mandelmann i ”Mandelmanns gård”, enligt Expressen.

Och paret var mycket nöjda över den speciella gåvan från barnen.

– Påfåglar, vilka konstverk! De är som tavlor som går omkring med ram och allt, säger Gustav i programmet, enligt Expressen.

Framförde egenskriven kärlekslåt

Förutom att få den ovanliga gåvan firades bröllopsdagen utomhus tillsammans med nära och kära. På festen bjöds det bland annat på fläderchampagne, tsatsiki, porchetta och livemusik.

Men den mest kärleksfulla gåvan av alla kanske Gustav Mandelmann själv stod för.

Han framförde nämligen med den låt han skrev till sin fru när hon fyllde 30 år.

– Jag blir lika rörd varje gång han spelar den. Tänk att han har skrivit en låt bara till mig, säger Marie Mandelmann i programmet, enligt Expressen.

Trots 25-årig bröllopsdag är tv-paret lika förälskade som då. De båda berättar kärleksfullt i programmet hur de inte kan tänka sig ett liv utan den andra.

Vilken fin gåva av barnen och vilket underbart par ni är! Tryck på gilla-knappen om du också uppskattar detta fantastiska par!

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/eCMR5vBx4yC1W5XrWRBRCIZywcpobrYopMF3bR4EGY7zKHBdNoKpaneDKAbCgDvs?autoplay=1&endtime=&loop=0&mute=1&player=onyx&starttime=0&videoposter=0&videoposter.endtime=&videoposter.starttime=0″ aspect_ratio=”1:1″ /]