Efter 30 år tillsammans – Adam Alsings intima avslöjande om hustrun Anette

Tv-profilen Adam Alsing har en lång karriär bakom sig som programledare och numera radiopratare.

Men bakom sig har han inte bara en karriär utan även sin fru Anette som han varit tillsammans med i över 30 år.

Nu avslöjar ger han ett avslöjande om deras förhållande.

30 år är lång tid i en människas liv. Och att kunna spendera 30 år med någon man älskar är det nog många av oss som skulle vilja.

Tv-profilen och numera radioprataren Adam Alsing är det just någonting han gör, lever med någon han älskar i över 30 år, nämligen frun Anette.

Kärleken slog till hårt och den har hållit sig stadig genom åren. Tillsammans med Anette har Adam fått sönerna Sebastian, 23, och Kasper, 21.

Adam Alsing har hållit ihop 30 år med frun Anette. Foto: Janerik Henriksson/TT

Adam Alsing om frun Anette: ”Fantastiskt vacker historia”

I en intervju med Hänt, berättar Adam om deras kärlekshistoria och hur de fann varandra för så många år sedan.

– Det är en fantastiskt vacker historia som utspelar sig i Värmland i början av 80-talet. Jag bodde i Karlstad på den tiden, och hon i Forshaga, som är en liten håla en bit därifrån. Jag lånade henne en femma till bussen och hon sa att jag borde komma till Folkets park i Forshaga helgen därpå för att få tillbaka den och se Europe spela, säger Adam Alsing och fortsätter:

Adam Alsing beskriver förhållandet med frun som vackert. Foto: Frankie Fouganthin/Wikkicommons

– Så jag åkte dit men då var hon inte där. Senare dök hon upp med bandagerad hand. Hon hade försökt planka in och fastnat i taggtråd. Men när Europe började spela kysstes vi för första gången och sedan dess har vi hållit ihop, säger Adam Alsing till sajten.

Underbart med kärlek Adam och glad att er kärlek fortsätter blomstra! Tryck på gilla-knappen för att hylla detta kärlekspar!