Efter 40 år som gifta – Dr Phils hemliga uppgörelse med hustrun

Phil McGraw, mer känd som ”Dr Phil” har varit tillsammans med sin älskade fru Robin i 40 år.

Men även om de är ett kärt tv-par har de också en hemlig överenskommelse mellan varandra för att hålla förhållandet vid liv.

Vår allas favoritdoktor förutom såklart vår svenska ”Fråga doktor”-profil Suzanne Axell, är Phil McGraw, mer känd som Dr Phil.

Under flera decennier har han löst familjeproblem och stöttat genom familjetragedier i amerikansk tv. Programmet har också under flera år gått i svenska kanalen ”Sjuan” som är en del av TV4 gruppen.

Men bakom tvsuccén har han också stor succé när det kommer till kärlekslivet.

I 40 år har han nu varit gift med sin älskade Robin, som också närvarar i varje avsnitt av ”Dr Phil”, där avsnitten alltid slutar med att de hand i hand går av scenen.

Hemliga avtalet med frun – efter 40 år tillsammans

Men för att ha förhållandet vid liv i 40 år kräver också en hel del arbete. Därför har också nu stjärnparet en speciellt hemlig överenskommelse.

”Jag hjälper henne, hon hjälper mig”, skriver Dr Phil på Instagram.

Därefter har hans hustru Robin McGraw även kommenterat bilden:

”Så söt! Hej snygging”, skriver hon.

Mörka anklagelserna mot ”Dr Phil”

Under åren har Phil kantats av flera mörka anklagelser om sexuella övergrepp, dålig behandling av personal och senast kritiserades han även för att ha exploaterat människor som lider av psykisk ohälsa – något som han valt att slå tillbaka mot.

– Det kommer alltid finnas folk som har problem med vad du gör, oavsett vad. Du kan sitta där och läsa i telefonboken, du kan stirra in i kameran och hamna i koma, du kan säga a, b eller c. Det kommer alltid finnas någon som har problem med vad du gör, sa han i en intervju med Profile by Buzzfeed News.

Enligt Deadline tjänade tv-profilen nästan 80 miljoner dollar förra året – och därför är han en av världens bäst betalda tv-profiler.

Otroligt, 40 år tillsammans det är inte lite det! Hurra för kärleken! Brukar du titta på Dr Phil?