Efter alla år – nu avslöjar Sanna Nielsen svåra kampen: ”Mina ritualer har utvecklats till…”

Hon har varit ett känt namn och folkkär artist sedan hon var elva år. Men trots en lång karriär finns det en kamp som Sanna Nielsen får kämpa med – efter alla år.

– Mina ritualer har utvecklats till tvångstankar, säger Sanna Nielsen när hon gästar ”Efter fem” i TV4.

Sanna Nielsen är just nu aktuell med sin krogshow ”Mitt Sanna jag” som spelas på Hamburger Börs. Där delar hon med sig av personliga berättelser ur sitt liv och sånguppträdanden.

När artisten gästade Tilde de Paula i programmet ”Efter fem” under torsdagen avslöjade Sanna Nielsen om en kamp som pågått i flera år.

Hon berättar vidare att tvångstankarna ter sig när hon framförallt ska gå hemifrån eller när hon ska lägga sig.

–– Mina ritualer har utvecklats till tvångstankar, säger hon i programmet. När jag ska gå hemifrån måste jag kolla hemmet sex gånger innan jag går och rycker i dörrhandtaget tre gånger. Jag måste även kolla i plånboken så alla kort är med och nycklar. Innan jag ska sova måste jag kolla under sängen, säger hon i programmet.

När Sanna Nielsen gästar ”Efter fem”, avslöjar hon kampen. Foto: TV4

”Försöker gå in i mig själv”

Sanna Nielsen berättar vidare att trots att hon upptäcktes redan som elvaåring finns fortfarande nervositet kvar när hon ska ställa sig på scenen. Hon menar att det blivit jobbigare ju äldre hon blivit.

– Ju äldre jag blir desto mer fokus och mer kontroll måste jag ha. Desto mer börjar jag tänka: ”varför tackade jag ja till detta?” Eftersom jag är medveten om det så försöker jag också gå in i mig själv. Då försöker jag tänka att ”nu mediterar vi här i 30 sekunder och bara tänker att detta har du drömt om sedan du var elva år”, säger Sanna Nielsen i programmet.

”Blyg och osäker”

Hon lyfter fram under intervjun att scenen är där hon alltid känt sig hemma.

– Jag är blyg och osäker, det har jag varit sedan jag var liten. Men så fort jag stod på scenen även när jag var 11-12 år så försvann det när jag väl stod på scenen. Då var jag hemma, säger hon.

Du är bra precis som du är Sanna! Du är fantastisk! Tryck på gilla-knappen för att skicka kärlek och stöd till Sanna!