Efter alla år – nu berättar Lasse Kronér om hemliga kärleken och separationen

Lasse Kronér träffade sitt livs kärlek.

Men han höll relationen hemlig i fyra år.

Nu avslöjar han för Aftonbladet att kvinnan han träffat de senaste åren avslutat relationen.

Programledaren Lasse Kronér träffade sitt livs kärlek för fyra år sen, något han valt att hålla hemligt för allmänheten.

I en öppenhjärtig intervju med Aftonbladet beskriver han kvinnan han träffat som sitt ”livs kärlek” och relationen som det ”kärleksfullaste förhållande han någonsin haft”. De ska ha även ha valt att köpa en lägenhet tillsammans.

Med respekt för henne vill han inte nämna henne vid namn. Men för tidningen avslöjar han att hon nyligen valt att avsluta relationen.

För Lasse Kronér kom det som en chock.

– Ja, det gjorde det. Det kom från ingenstans. Hon jobbar utomlands en del och är borta i perioder så vi har inte setts sedan detta hände eller fått någon chans att prata. Men det sprack nog delvis på grund av att vi var i olika världsdelar rent geografiskt. Sedan kom det ett sandkorn och på grund av för lite kommunikation blev sandkornet ett gruskorn som sedan blev en sten… Det bara växte. Och nyligen tog det slut. Man får sakta men säkert försöka resa på sig igen, säger han till Aftonbladet.

2017 polisanmäldes Lasse Kronér för sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning, och även sexuellt ofredande av en kvinnlig praktikant på SVT. Men förundersökningen lades ner. Men snart efter inleddes i stället en förundersökning om kränkande fotografering. Även den lades ned.

Lasse Kronér
Foto: SVT

Lasse Kronérs fina ord om flickvännen: Hon räddade mig

Lasse Kronér menar att det tagit hårt på honom, och att han tappat i anseende, vilket märks i att han inte längre får lika många jobbförfrågningar.

Det senaste åren har han dock gjort comeback med populära SVT-programmet ”Doobidoo”, och även synts i ”Kronérs sommargäster”.

Lasse Kronér säger att det var flickvännen som räddade honom.

– När vi träffades förstod jag snabbt att det här är kvinnan jag ska leva med. Jag blev handlöst och fullständigt förälskad. Det blev hon också. Därför tog jag snabbt beslutet att berätta precis allt. Hon räddade mig, utan henne hade vi inte suttit och gjort den här intervjun idag. Men vi satt på en soffa i ett och ett halvt år så det har varit en tuff resa för henne också. Och i efterhand har jag förstått hur mycket skit hon fick tag. Jag tog inte hand om henne som jag borde ha gjort. Men jag hade fullt upp med att andas och överleva. Och till slut dök det där sandkornet upp som bara växte, säger han till Aftonbladet.

Så otroligt tråkigt att höra, Lasse!

Dela och kommentera på Facebook för att skicka era styrkekramar!