Efter alla år tillsammans – Bonde-Carolines nya fas i relationen med Joacim

Efter de kärleksfulla åren tillsammans.

Nu bekräftar Caroline Kejbert sin nya fas i relationen med Joacim Rickling.

Det har hänt mycket i ”Bondeparets” liv de senaste åren.

År 2017 träffades Joacim Rickling och Caroline Kejbert i ”Bonde söker fru” i TV4 – och förra året föddes parets dotter Wilda.

Sedan dess har de också haft egna programmet ”Bondeparet”.

– Jag trodde inte jag skulle hitta kärleken. Men sen att jag hittade Carro bland alla brevskrivare, det trodde jag aldrig skulle ske. Kärleken blommade upp när vi hade inspelningen på gården, har Joacim Rickling berättat i en intervju med TV4:s Nyhetsmorgon.

Då var han bonden från landet – och hon stadstjejen från Stockholm. Gemensam nämnare? Båda sökte kärleken – och fann den.

– Geografiskt sätt bodde vi inte så långt ifrån varandra när jag bodde i Stockholm, men våra vägar hade nog aldrig korsats om det inte hade varit för ”Bonde söker fru”, sade Caroline i Nyhetsmorgon.

Caroline Kejbert flyttade till Joacim Ricklings gård

De bor tillsammans på Joacims gård, och om den omställningen har Caroline berättat om flera gånger.

”Jag och Jocke har alltid pratat om hur vi känner kring saker och ting, och jag visste hur hans arbete skulle se ut. Jag är dessutom lite av en ensamvarg, så trots att jag vill ha hem honom så kan jag ju i alla fall njuta av de ensamma stunderna. Så har jag alltid varit, att jag kan tycka att te är extremt skönt med ”egentid” i några timmar. Sen är jag och Jocke duktiga på att umgås de stunderna vi får möjlighet och att utnyttja tiden till max. Helgerna blir heliga på något sätt, och även kvällarna veckorna”, skrev Caroline på sin blogg då.

Nu berättar Caroline om nästa steg i parets relation.

Ännu en stor förändring har varit på gång under en tid – och nu bekräftar Caroline på Instagram att hon har sålt sin lägenhet.

”Nu är min lägenhet såld, (efter snart tre år i Örsundsbro) så idag ska det firas med bubbel i dubbel bemärkelse!” skriver Caroline på Instagram.

Dela gärna vidare för att önska paret lycka till.