Efter år av spekulationer: Nära vännens avslöjande teori om Marilyn Monroes död

När Hollywood-ikonen Marilyn Monroe gick bort plötsligt i sömnen 1962 väcktes stora frågetecken.

Det har aldrig kommit fram till hur eller varför superstjärnan gick bort, men nu tror sig stjärnans nära vän, ”Gudfadern”-skådespelaren Gianni Russo sig veta vad som egentligen hände henne.

 

Marilyn Monroe är en av de mest ikoniska skådespelarna genom tiderna. Hon hade inte bara en talang för skådespeleriet utan har även blivit känd som en stilikon och porträtteras fortfarande i en rad olika konstformer.

Men även om hon levde ett superstjärneliv, så fick hennes liv ett abrupt slut 1962.

Den officiella dödsorsaken för den platinablonda skådespelerskan är att hon ska ha tagit en överdos, och dött av substansförgiftning.

Men genom åren har det kommit en rad olika spekulationsteorier kring vad som egentligen hände.

Nu kommer det nya spekulationer kring Hollywoodstjärnan Marilyn Monroes död. Foto: Milton H. Greene
/Wikkimediacommons

Nära vännens teori – han står bakom Marilyn Monroes död

Nu tror sig stjärnans nära vän, ”Gudfadern”-skådespelaren Gianni Russo sig veta vad som egentligen hände henne.

Russo är nämligen säker på att skådespelerskan blev mördad, på uppdrag av Robert F Kennedy.

– Det måste ha varit Bobby. Ingen annan skulle döda henne. Maffian skulle inte ha gjort det. De gillade henne. Hon var den där partytjejen. Ge henne några piller och några drinkar så hade hon sex med allihopasäger Gianni Russo till The New York Post, enligt Expressen.

Gianni Russo – Marilyn blev lönnmordad

Skådespelaren menar att Robert F Kennedy ville skydda sitt och brodern John F Kennedys rykte, då de båda ska ha haft affärer med Marilyn Monroe.

Nu tror sig nära vännen Gianni Russo veta hur hennes bortgång gick till. Foto: American Masters: Marilyn Monroe/Wikkimediacommons

Och för att få det se ut som ett självmord, tror Gianni Russo att John F Kennedy anställd en lönnmördare.

– En kille som var känd som ”Läkaren” – en lönnmördare som också var riktig medicinsk doktor, han hade gjort stora jobb för maffian – han injicerade luft i en ådra nära Marilyns nedre regioner. Hon dog av en blodpropp, men det såg ut som droger för rättsläkaren, säger Gianni Russo i The New York Post.