Efter flera år tillsammans – Carolas besked till kärleken: ”Jag kan inte…”

I veckan stod det klart att schlagerdrottningen Carola drar ut på ny turné under sommaren.

Men att dra ut på turné ger inte bara fördelar för en av landets mest kända artister. Nu berättar Carola om nya beslutet med kärleken Jimmy Källqvist.

Under sommaren kommer flera städer runt om i landet få stjärnspäckat besök. Carola ger sig nämligen ut på vägarna för att uppträda med sina hits från sin karriär på ett speciellt vis.

Hitsen kommer nämligen framföras akustiskt, något som Carola länge har drömt om att få göra.

Men att ge sig ut på vägarna gör också att hon nu tvingats ta ett beslut med kärleken.

Nu ger Carola nytt besked om kärleken. Foto: TV4/Youtube

Carola: ”Kan ju inte sitta hemma och vänta på honom”

Kärleken Jimmy Källqvist kan nämligen inte följa med på vägarna.

– Jimpa ska ut med ”Diggiloo” i sommar och jag kan ju inte sitta hemma och vänta på honom, säger hon lite skämtsamt och fortsätter:

– Nej, men jag kände att jag verkligen längtade efter att få sjunga. Han kanske får komma och gästa om han är snäll, säger Carola till Aftonbladet.

Carola: ”Avskalat och naket”

Men det är också tack vare kärleken som också turnén blir av, berättar Carola.

– Jag och Jimmy, bara han och jag satt hemma och tog ut ”Säg mig var du står”. Jag sjöng och han spelade och då kände jag att det är precis så här det ska göras. Avskalat och naket. Fokusera på sången. På min röst. Jag vill lyfta mina hits och jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att göra det på, säger hon till tidningen.

Va skönt att ni har löst det på ett så bra sätt Carola! Tryck på gilla-knappen om du tycker Carola är en fantastisk sångerska!