Efter flera år tillsammans – Molly Sandéns kärleksbesked som gör fansen oroliga

Efter Alla hjärtans dag firande höjde många fans på ögonbrynen. Molly Sandén syntes ingenstans med sin kärlek Danny Saucedo.

Nu fortsätter fansens oro att växa om paret kan ha gått skilda vägar efter Mollys kryptiska svar.

De har varit ett par i över sex år och ett av Sveriges mest populära och folkkära kändispar. Sedan tre år tillbaka är Molly Sandén och Danny Saucedo förlovade och har flera gånger uttryckt sin kärlek till varandra.

Inte minst i Dannys egentitlade dokumentär där han beskrev Molly som ”världens grymmaste tjej”.

Men under Alla hjärtans dag väntade fans ivrigt på att möjligen ta del av parets romantiska firande. Men i år blev det utan något resultat.

https://www.instagram.com/p/BR8IrLAg1lw/

Kryptiska orden

Varken på Danny eller Mollys sociala medier skickades några kärlekshyllningar till varandra. Istället skickade Molly kärlek till sin bästa vän.

”Vårt bästa liv Roshi Hoss. Ett glas i handen, dans i håret å leende på läpparna. Happy Valentines my love”, skrev Molly Sandén på Instagram.

Detta fick flera fans att undra och bli oroliga över var Danny höll hus.

”Danny?”, frågar en.

Var är Danny?”, undrar någon igen.

”That´s life”

Enligt Expressen som varit i kontakt med Molly Sandén var det andra planer som gällde på Alla hjärtans dag än att vara med kärleken.

– Jag ska faktiskt ha konsert då, så jag ska jobba. That’s Life. Jag kommer förmodligen sitta och trycka en hel burk geléhjärtan i en loge någonstans. Det kommer vara min Alla hjärtans dag, sa hon till Expressen.

Vi får hoppas att vi snart får svar! Ni är ju fantastiska ihop! Tryck på gilla-knappen för att hylla detta fantastiska superpar!