Efter flera år tillsammans – Tommy Nilssons besked till yngre kärleken: ”Nu skiter jag i det”

Just nu förbereder sig folkkära artisten Tommy Nilsson för kyrkoturné som sträcker sig över hela landet under våren. I en intervju med Expressen berättar artisten om hur han planerar ett annat slags kyrkobesök – nämligen bröllop med 19 år yngre kärleken.

– Fan, ska hon gifta sig med en 60-åring, säger han till tidningen.

Tommy Nilsson är en av våra mest älskade och folkkära artister. Under många har har han bjudit på odödliga klassiker, som han nu kommer uppträda under en kyrkoturné. Turnén kommer sträcka sig över hela landet under våren.

Men för artisten är det ett besök i kyrkan som fortfarande inte är bokat. Under flera år har han och hans 19 år yngre kärlek, musikalartisten Linda Olsson pratat om att gifta sig, men utan resultat.

Nu berättar Tommy Nilsson om bröllopsplanerna med kärleken. Foto: Janerik Henriksson/TT

I en intervju med Expressen berättar Tommy Nilsson att planerna på ett bröllop står fortfarande kvar, och avslöjar när det kommer ske.

– Det har faktiskt varit jättesvårt att hitta ett datum, men det är väl bara att bestämma sig. Vi har inte satt något datum än men sommaren är ju ledig. Det kan gå fort i så fall, vi får väl se, säger Tommy Nilsson till tidningen.

”Skiter i det”

Nästa år, 2020 fyller artisten 60 år – något som Tommy Nilsson har som mål att ha hunnit gifta sig innan dess.

– Nej men fan, ska hon gifta sig med en 60-åring? 59 är bättre.

View this post on Instagram

Från premiärfesten…me and my man!!!❤

A post shared by Linda Olsson (@linslus79) on

Trots att det är 19 år mellan Tommy och Linda, tänker han inte så mycket på. Men sedan ändrar han sig och berättar hur han frågat sin kärlek Linda om ålderskillnaden ”tusen gånger”.

– Varje gång säger hon ”nej, det gör ingenting”. Så nu skiter jag i det, säger Tommy Nilsson till tidningen.

Nu får vi hoppas att ni får inbokat ett bröllop Tommy! Tryck på gilla-knappen för att skicka gratulationer till kärleksparet!