Mariettes härliga gravidlycka – fina ordet om stödet
Jenny Strömstedt, Mariette

Efter Mariettes stora gravidlycka – här är Jenny Strömstedts fina reaktion på stjärnans barnbesked: ”Stort varmt hurra”

Strax efter Melodifestivalens slut bekräftade artisten Mariette Hansson att hon väntar sitt andra barn tillsammans med hustrun Isabelle.

Nu är det väldigt många välkända ansikten som grattar stjärnan, bland annat programledaren och journalisten Jenny Strömstedt.

Mariette Hansson, 40, och hennes hustru Isabelle Hansson hade den stora lyckan att få välkomna sitt första gemensamma barn, Dante, i november 2021.

Kenta Gustafsson: Från misären på Plattan till skandalen i schlagerfestivalen. Hur gick det till? Vad var det som skapade rabalder? När började intresset för musiken, och hur kom den odödliga Hammarby-låten till? Lyssna på Nöjeslivets podcast här, och glöm inte att prenumerera så du inte missar nästa fredagsavsnitt: 

Glädjen var såklart enorm, dels för paret men också Isabelles dotter Disa från en tidigare relation, som fick bli storasyster.

Ville ha fler barn direkt efter förlossningen

Och bara strax efter att Dante kommit till världen visste Mariette att hon ville ha fler barn.

– Ja, jag vill säga att jag redan är sugen! Det är så konstigt, allt man går igenom och liksom det är omtumlande men ändå. Så det är mycket möjligt att vi försöker igen, vi får se, berättade Mariette för Hänt bara fyra månader efter förlossningen.

På sociala medier har de sedan varit öppna med sin IVF-resa och hur det sett ut för paret när de försökt skaffa ytterligare ett syskon till Dante.

Mariette Hansson
Foto: Noella Johansson/TT

Läs mer: Mariette anmäld efter bilderna på sonen – nu sätter stjärnan ner foten efter kritiken mot föräldraskapet

Härliga gravidbeskedet

Strax innan Melodifestivalen fick följarna hänga med när Mariette och Isabelle besökte IVF-kliniken för återföring av embryo.

Och drygt en vecka efter finalen kom de med det härliga beskedet att de återigen väntar barn.

”Välkommen bebis till Camping Mariette. All you can eat buffé serveras mellan kl 09.00 – 22.00 alla vardagar. Lördag & söndag håller vi även öppet buffén under småtimmarna. Ska kampsport utövas så ser vi gärna att du gör detta innan kl 20.00 då värdinnan behöver sin skönhetssömn. Utcheckning sker först om ca 7 mån, hoppas du ska trivas,” skrev Mariette på sin Instagram då.

Läs mer: Mariette ger sig på mäktiga låtvalet med sin änglalika röst – resultatet lämnar inget öga torrt

”Ert stöd betyder så mycket”

Direkt efter beskedet vällde kommentarer och grattishälsningar in, något som paret verkligen uppskattade.

”TACK för all kärlek och gratulationer gällande vår lille loppa som växer i magen. Vi är så lyckliga och glada att vi kan inspirera i en värld där många människor inte tycker att det är ok för oss att skaffa barn. Ert stöd betyder så otroligt mycket för oss och många andra,” skriver artisten nu på sin Instagram.

Och i kommentarsfältet är det många välkända ansikten och artistkollegor som delar med sig av fina ord och härligt stöd till Mariette och Isabelle.

”Ni är världens bästa mammor! Stort grattis älskade ni! Jaaaaaa!!!!!,” skriver sångerskan Sarah Dawn Finer.

Även tv-profilen Jenny Strömstedt har kommenterat ”Stor varmt hurra och grattis till livet i magen!”

Artisten Sanna Nielsen skriver också ”Stort grattis” med flera hjärtsymboler.

Vi är så glada för er skull, stort grattis!