Efter orden om Calle – nu ryter Kristin Kaspersen ifrån: ”Det räcker nu”

De vann Let´s dance tillsammans och har sedan dess fortfarande varit väldigt goda vänner.

Men redan under programmets gång florerade rykten om en romans, något som fått Kristin Kaspersen att ryta ifrån ordentligt.

”En sak ok det går utöver mig men fan inte när det drabbar mina vänner eller familj”, skriver hon på Instagram.

Hon hyllades av såväl tittare som juryn och tog hem segern i årets Let´s dance tillsammans med danspartnern Calle Sterner.

Sedan dess har de fortsatt ha en fin vänskap och för några dagar sedan berättade de på sociala medier att de ska åka Vasaloppet tillsammans.

Men trots att Calle sedan länge har en flickvän, fortsätter kärleksryktena att florera, något som nu Kristin Kaspersen fullständigt tröttnat på.

STOCKHOLM 20190529 Calle Sterner och Kristin Kaspersen i final mot Magdalena Forsberg och Tobias Karlsson i årets Let’s Dance. Foto: Claudio Bresciani / TT / Kod 10090

På Instagram har hon nu lagt upp en skärmdump på en artikel där en romans uppmålas mellan henne och Calle.

”Är man journalist så gör man research. Och då hade denna skribent hört hur mycket jag pratat om den fina kärleksrelation Calle och Johanna har. Hur mycket jag uppskattar de båda som vänner och att jag sa när Lets Dance var slut att äntligen får jag umgås mer med Johanna och inte bara Calle”, skriver Kristin på Instagram.

Kristin Kaspersen: ”Ett sorgeår”

Hon skriver vidare att hon upplever sig ha blivit uppmålad som en desperat kvinna i starkt behov av en relation, vilket inte är fallet.

”Jag har haft ett magiskt år. Efter ett sorgeår 2018 har jag haft ett fantastiskt 2019 och jag är inte ett dugg desperat i längtan på kärleken. Jag har mer kärlek än man kan önska sig .
Och min vänskapskärlek är lika stor till Calle som till hans galet härliga flickvän”, skriver hon vidare.

Calle Sterners svar efter arga orden

Kristin avslutar inlägget med att hon nu fått ut sig aggressionen men ber skribenten att hålla Calle och hans flickvän utanför.

STOCKHOLM 20180115 Programledare Kristin Kaspersen leder Idrottsgalan 2018 i Globen på måndagen. Foto: Jessica Gow / TT / kod 10070

Men mer än så här får du inte påverka mig. Om det är mig du vill åt så dra inte in andra. Och lämna för fan Calle och Johanna utanför.

Bland kommentarerna får hon medhåll från flera kändisar som hejar på Kristin.

”Heja dej !!!”, skriver Jessica Andersson.

”Heeeeelt galet!”, skriver Sofia Wistam.

”Det finns lixom inte nog med ord för detta”, skriver TV4-profilen Soraya.

Och Calle Sterner själv svarar på inlägget.

”Tar också en kaffe!!! ”Skribenten” i fråga har helt klart inte stretchat på länge. Stel och jävlig. Stretcha mer!!”

Vad tycker ni om detta? Lämna en kommentar på vår Facebooksida.