Efter sjukdomsbeskedet – här gör Christer Sjögren comeback

Christer Sjögren, en av Sveriges mest älskade röster fick ställa in flera konserter under hans turné på grund av sjukdom.

Men nu är artisten återigen på fötter igen, skriver Expressen.

– Det har varit turbulenta dagar, säger turnéns arrangör Billy Heil till tidningen. 

Det blev en tuff början på året för Christer Sjögren. Under sin turné hann han att beta av 54 stopp, innan flera konserter tvingades ställas in. Enligt uppgifter till Expressen var det sjukdom som var orsaken.

Spelningen i söndags i Mörrum kyrka, ersattes i sista stund av Debbie Lesvoix. Även spelningen i Kungsäter kyrka, kunde inte Christer Sjögren genomföra då Elisa Lindström fick ta hans plats.

Christer Sjögren. Foto Kenneth Sandelin/TT

Men nu gör Christer Sjögren comeback efter en tids sjukdom, skriver Expressen.

Under torsdagskvällen återvände han till scenen inför en utsåld Ystad teater, skriver tidningen.

– Vi som har varit med länge kunde nog höra att han haft problem med halsen. Men jag tror inte publiken uppfattade något, säger turnéledaren Billly Heil till tidningen.

Christer Sjögren ska ha insjuknat dagar före söndagens spelning men artisten har inte velat kommentera något kring hans bristande närvaro.

– Det har varit turbulenta dagar. Han är oerhört professionell, säger Billy Hiel.

För de som var på plats i Ystad gav artisten lite extra kärlek med applåder och comebacken var ett faktum. En dag som blev lite extra speciell.

Nu kvarstår tre spelningar på turnén: Hässleholm, Sävsjö och Töreboda.

Nu kan vi pusta ut! Äntligen är vår älskade Christer Sjögren tillbaka. Gilla och dela om du också är glad över detta fantastiska besked.