Gravidlycka: Casper Janebrink ska bli pappa för tredje gången – stora glädjen med nya kärleken

I februari meddelade Arvingarnas frontfigur Casper Janebrink att han och hustrun Helena skiljer sig, efter 23 år tillsammans. Nu meddelar GT att stjärnan ska bli pappa på nytt, men denna gång med nya kärleken Therese, 33. 

– Jag är glad och lycklig, säger Casper Janebrink till GT

Folkkära Casper Janebrink, 52, är ständigt aktuell. Förutom spelningar med Arvingarna så fick han i somras leda Bingolottos sommarkvällar tillsammans med Agneta Sjödin. Han medverkade i Så mycket bättre, och spelade in tv-serien “Arvingarnas sommar”, som snart har premiär.

Casper Janebrink.
Casper Janebrink. Foto: TV4

LÄS MER: Därför lämnade Casper Janebrink plötsligt ”Så mycket bättre” – sanningen bakom hastiga avskedet

Skilde sig efter 23 år tillsammans

Men medan karriären rullat på bra har privatlivet varit tufft. 

Det var i februari i år som Casper själv offentliggjorde skilsmässan från Helena Janebrink när han la ut en bild dem tillsammans på Instagram. Casper meddelade då att paret bestämt sig för att gå skilda vägar, efter 23 år tillsammans. 

“Hej allihopa tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar, vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner , vi vill inte tappa den vänskap vi byggt upp under dom 23 år vi levt tillsammans , därför skiljer vi oss som vänner för familjens bästa, tråkigt såklart men detta känns ändå som den bästa vägen att gå vidare i livet”, skrev Casper då.

LÄS MER: Helena Janebrink bryter tystnaden – starka orden om uppbrottet från exmaken Casper: ”En befrielse”

Efter att Casper bekräftat skilsmässan berättade han för Aftonbladet att han och familjen befann sig i en tuff period, men att han trodde att allt skulle bli bra i slutänden. 

Casper Janebrink ska bli pappa

Men mitt i allt det tuffa så fanns ett ljus i tunneln. I en intervju med tidningen GT berättar Casper att han träffat en ny kärlek,, och inte nog med det, de väntar barn. 

– Allt har kommit i ett ganska tajt förlopp med skilsmässan och att jag träffat en ny tjej. Hon är gravid och vi ska skaffa barn ihop. Det är mycket att smälta för alla runtomkring. Barnen. Nära och kära. Jag tycker ändå att de har tagit det bra, säger Casper till GT.

Casper Janebrinks nya flickvän

Nya flickvännen heter enligt tidningen Therese Andersson och är 33 år. Precis som Casper kommer hon från Lerum, utanför Göteborg. 

– Allt har inte kommit i rätt ordning den här gången, men nu blev livet som det blev. Jag är glad och lycklig. Det ska bli jättespännande, säger Casper Janebrink till GT.