Efter skilsmässan från Kristian Luuk – nu bryter Carina Berg tystnaden: ”Bara bröt ihop”

Efter 12 år tillsammans bröt tv-profilerna Carina Berg och Kristian Luuk upp för två år sedan. Sedan dess har båda parter varit förtegna om uppmärksammade skilsmässan – fram tills nu.

– Jag hade sånt självpisseri, jag piskade på mig själv och hatade på mig själv. Det var så himla destruktivt gjort, säger hon i podcasten ”Gynning & Berg – Hittar sig själva” enligt Expressen.

Vilken skilsmässa som helst är tuff för alla inblandade, såväl de två parter som går skilda vägar och deras familjer. Men när en skilsmässa uppmärksammas i hela Sverige är det en annan sak.

Två år har snart gått sedan beskedet kom att tv-profilerna Kristian Luuk och Carina Berg skulle skilja sig efter 12 år tillsammans.

På sin Instagram berättade Carina Berg om beslutet och att på grund av hänsyn till barn som är med i bilden, ville de inte uttalade sig mer.

Fram tills nu.

”Bara bröt jag ihop”

I podcasten ”Gynning & Berg – Hittar sig själva”, berättar Carina Berg om de tuffa känslorna efter skilsmässan. Efter att ha lämnat sonen Holger på skolan och hon kom hem till en egen lägenhet, bröt hon ihop totalt.

– Lägenheten var städad, och allt var klart, och i en liten passage i lägenheten så då bara bröt jag ihop, berättar Carina Berg i podcasten enligt Expressen och fortsätter:

– Man såg in i den här lägenheten väldigt mycket, då kom jag ihåg att ”jag vill inte dela det här med alla mina grannar”. Så då la jag mig på golvet i den här lilla passagen i lägenheten, så bara grät och grät och grät och grät jag.

Carina Berg berättar om tuffa känslorna efter skilsmässan. Foto: Kanal5/Youtube

”Hade sånt självpisseri”

Det började bubbla upp tvivel både på sig själv men vad som hänt i hennes liv.

– Jo, för att också ”vem är jag, vad hände med mitt liv?”. Allt det där. Det var, jag hade sånt självpisseri, jag piskade på mig själv och hatade på mig själv. Det var så himla destruktivt gjort, säger hon i podcasten enligt Expressen. 

Starka ord Carina! Många som gått igenom samma sak kan känna igen sig i dig! Starkt att du delar med dig!