Efter skilsmässan – Hela Sverige bakar-profilen har hittat kärleken igen: ”Luftballongsfärd i magen”

Foto: Instagram

Johan Östling har träffats av Amors pilar.
”Hela Sverige bakar”-profilen berättar nu om den stora lyckan.
– Allt slog ut samtidigt, säger han till Aftonbladet.

Det var tidigare i somras som ”Hela Sverige bakar”-profilen Johan Östling gick ut och berättade att han skilt sig från hustrun Maria. Värmlänningen bekräftade att de brutit upp efter 15 år tillsammans.

– Jag har precis gått isär och skilt mig förra året så vi har ett litet varannan vecka liv. Nu har jag flyttat till mitt barndomshem och försöker få det här att funka i den lugna takt det går, sade Johan då till Hänt.

Johan blev känd för svenska folket när han år 2003 medverkade i Ulf Malmros-komedifilmen ”Smala Sussie”. Sedan dess har värmlänningen gjort roller i andra humoristiska filmer som ”Tjenare kungen” och ”Bröllopsfotografen”. Han har också setts i tv-serier som ”Ack Värmland” och 2017 tog han hem hela vinsten i ”Hela kändis-Sverige bakar”.

Därefter har han funnits med som programledare i baktävlingen tillsammans med TV4-kollegan Tina Nordström.

Nu har Johan hittat kärleken igen – i Charlotta, 46. För Aftonbladet berättar skådespelaren och bakprofilen att de träffades i samband med en av hans föreställningar.

– Det var de där ögonen och pirret i magen som man unnar alla. Det blev en slags tonårsförälskelse. Allt slog ut samtidigt; våren, blommorna, kärleken. Det var en luftballongsfärd i magen, säger han till Aftonbladet.

Johan berättar att de nu flyttat ihop i hans barndomshem. Första dejten började dock inte lika bra som kärlekssagan sedan fortsatte.

– Jag köpte med lyxiga frukostmackor från ett bageri. Det kryllade av nyttiga grejer ur dem och det var frasigt bröd så det sprutade över hela verandan när vi åt. Det var inte en lyckad brunch. Jag tror inte ens hon gillade smörgåsarna. Men det hängde inte på mackorna och det är jag tacksam för.

Vi önskar er all lycka tillsammans, Johan och Charlotta!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar om du också vill lyckönska dem!

Exit mobile version