Efter skilsmässan – Hon är Paolo Robertos nya kärlek

Tv-profilen Paolo Roberto har länge varit hemlighetsfull med kärlekslivet.

Men nu sju år efter skilsmässan så har han äntligen funnit kärleken igen.

Nu visar han upp henne på sin Instagram med kärleksfulla ord.

För alla som har gått igenom skilsmässa och separationer vet att det är lättare sagt än gjort att öppna själ och hjärta för en ny person igen.

Men efter sju år som singel har nu Paolo Roberto äntligen träffat kärleken.

Det var redan i december förra året som tv-profilen berättade om kärleken men med ett kryptiskt besked.

– Hon är så jävla bra, men det är jättenytt, sa han när han gästade Alexander Pärleros i Framgångspodden i december förra året, men ville då inte avslöja hennes namn, skriver Hänt.

Kärlekens ord om Paolo: ”Så tacksam”

Men för de som har följt hans liv och sociala medier lade även märke till nya kärlekens fina ord till Paolo på hans födelsedag.

Nya kärleken heter Elin Härkönen, är 24 år, och lika träningstokig som Farmen-programledaren och krögaren. Hon är tidigare elitryttare och gymnast.

”Att min väg korsades med en person som är lika galen, lika driven och knäpp som mig är ju nästan för bra för att vara sant…hihi! Så tacksam att ha dig i mitt liv Paolo”, skrev hon med ett rött hjärta, skriver Hänt.

Men nu för första gången har Paolo Roberto själv lagt upp en bild på de tillsammans på Instagram. Till bilden skriver han att han dessutom fått köpa en soffa ”vanliga normala människor har”, eftersom han nu behöver plats för en till hemma.

Rådet från 11-åriga dottern

Men att ha köpt en soffa, är inte en egen idé. I Framgångspodden berättade han hur hans 11-åriga dotter hade rytit ifrån när pappa saknade en soffa.

– Min dotter sa ”fan du måste ju köpa en soffa, ingen kommer vilja bli ihop med dig pappa. Du är ju värdelös, va fan ska du göra när du tar hit en dejt? Ska hon ligga på din jävla brottarmatta?”, säger Paolo Roberto i podcasten enligt Hänt.

Lyckoönskningarna rullar in

Och lyckoönskningarna till paret rullar in.

”Men ni två är ju bara för härliga!”

”Grymma ni är”.

”Ni är ju så söta båda två”, är några av kommentarerna.

Va härligt med kärlek och att du äntligen fått dig en soffa! Tryck på gilla-knappen för att skicka lyckoönskningar till paret!