Efter skilsmässan – nu avslöjar Jill Johnson stora livsändringen med nya kärleken: ”Inte riktigt landat”

Countrysångerskan Jill Johnson lever ett hektiskt liv med hårt arbete, familjeliv och kärlek. Men allt är inte lätt att få ihop. I podcasten ”Nemo möter en vän” berättar sångerskan om hur hon fortfarande påverkas av skilsmässan för tre år sedan.

– Jag är skild. Det är inget nytt. Det är nästan tre år sedan nu. Men det känns fortfarande nytt. Jag har inte riktigt landat i det, berättar hon i podcasten ”Nemo möter en vän”, enligt Expressen.

Familjelivet kan vara nog så svårt i vardagen när man ska pendla mellan jobb, ta hand om barnen och hålla kärleken vid liv. För Countrydrottningen Jill Johnson har det varit extra tufft när även hårda turnélivet som artist, har satt sin prägel på familjelivet.

I podcasten ”Nemo möter en vän”, berättar Jill Johnson om drömlivet som hon faktiskt lever varje dag, men att det kan också sätta käppar i hjulen.

– Det är ett enda jagande, och jag tycker att det är svårt att hitta ett tempo där det finns möjlighet att njuta av alltihop som jag får vara med om. Jag tycker att jag har fått uppleva saker som jag har drömt om sedan jag var ung. Varje dag är nya möten med härliga människor och ibland när det går för fort har man nästan glömt morgonen när kvällen kommer, och jag vill inte leva så, berättar hon i podcasten enligt Expressen.

Jill Johnson om skilsmässan: ”Inte riktigt landat i det”

Hennes hektiska jobbliv innebär också att kärlekslivet får sig en ordentlig törn. Tillsammans med kärleken Mattias Elg, blir det också en hel del resor privat, då de bor på olika ställen i landet.

Detta har gjort att Jill tvingats ändra om  mycket i sitt liv sedan skilsmässan.

– Jag är skild. Det är inget nytt. Det är nästan tre år sedan nu. Men det känns fortfarande nytt. Jag har inte riktigt landat i det. Och med det sagt, så ser dagarna ut så att jag varannan vecka verkligen bara försöker vara mamma och inte leva något annat liv än det. Vilket då resulterar i att varannan vecka är jobb och då är det ganska galet tempo, berättar hon i podcasten.

Jill Johnson tackar fansen för kärleksstödet

Det var efter 17 års äktenskap med Håkan Werner som Jill Johnson skilde sig för tre år sedan.

Det var först för ett år sedan som nya kärleken Mattias stod vid Jills sida offentligt på röda mattan för Polarpriset. Sedan dess har de valt att hålla förhållandet privat, något som Jill tackar sina fans för i podcasten.

– Jag känner att folk är så glada för min skull. Jag känner sån otrolig kärlek. Jag känner att jag fått folk med mig i min nya chans i livet. Det är härligt, jag mår väldigt bra. Jag känner mig väldigt harmonisk, berättar hon vidare, säger Jill Johnson i podcasten ”Nemo möter en vän”, enligt Expressen.