Efter sommaren med Tareq Taylor – PT-Fias insikt med äldre pojkvännen: ”Tvära kast”

Tareq Taylor, Sofia Ståhl, "PT-Fia"

För en tid sedan bekräftade stjärnkrögaren Tareq Taylor kärleken mellan honom och 19 år yngre kärleken Sofia ”PT-Fia” Ståhl.

Amors pilar satte sig mitt i hjärtat på turturduvorna och nu har en hel sommar gått förbi där de varit ett officiellt par.

På sin blogg skriver Sofia ”PT-Fia” Ståhl om hur sommaren sett ut.

– Semestern tog slut och jag likaså. Kom tillbaka med ett hjärta fyllt av kärlek och ändå låg, skriver hon.

När kärleken väl kommer in i ens liv är det viktigt att hålla hårt i den.

Tareq Taylor och Sofia ”PT-Fia” Ståhl tog varandra med storm och deras stora kärlek till varandra har knappast gått någon förbi.

Det var i mars som deras relation bekräftades, under en intervju med Aftonbladet.

Efter det har Sofia bland annat berättat om deras sprudlande känslor till varandra i ett poddavsnitt av Ofiltrerat. Då förklarade hon, lite fnissigt, hur fin han är.

– Det är så bisarrt. Han har någon slags effekt på en, det får man ju säga, så att jag blir dum i huvudet. Han är så jävla fin den där människan. Fyfan alltså, sexig är han också.

Tareq och Sofias första sommar

Nu har paret spenderat sin första sommar i en officiell relation och deras fjärilar i magen tycks infinna sig än.

Sofia ”PT-Fia” Ståhl skriver på sin blogg att sommaren kantats av en del skavande känslor. Men hon har även insett att hon är ännu mer kär i Tareq än innan.

”Semestern tog slut och jag likaså. Kom tillbaka med ett hjärta fyllt av kärlek och ändå låg. Den här sommaren har innehållit allt och lite till. Tvära kast och alla känslor. Jag är ännu mer nykär och har fått uppleva drömlika stunder”, skriver profilen och forsätter:

”Anledningen till det ledsna och deppiga är tydligt och jag vet att det är systemet som slappnar av. Det har varit på helspänn länge. Har lagt locket på i vissa avseenden, ramlat in i gamla mönster. Känner tacksamhet för att jag lärt känna mig själv så pass att det är lätt att syna egna beteenden i sömmarna och förstå vad som behövs. Vad som triggar och utmanar.”

Nu är profilen mycket glad åt att vara tillbaks i vardagslivet på kontoret igen.

”Andra dagen på kontoret och jag börjar långsamt. Hej, fint att vara tillbaka!”, avslutar Sofia.

Ta hand om dig, vi önskar dig all lycka!

Exit mobile version