Foto: TV4/Youtube

Efter stora livsförändringen – 109-åriga Dagnys nya framtidsplan för stora jubileet: ”Jag vill…”

Som på den gamla goda tiden!
Dagny Carlsson har en speciell önskan inför stora jubileet.
Här är 109-åringens underbara uppdatering.

Med sina intressanta kommentarer om hur man levde förr jämfört med i dag har Dagny Carlsson, 109 fängslat massor av tittare genom åren.

Bloggaren har blivit en folkkär personlighet med sin levnadsglada och nyfikna inställning till livet som hon många gånger visat prov på i olika tv- och radiosammanhang. Hon gick en datorkurs vid 99 års ålder och svenska folket lärde första gången känna henne genom SVT-dokumentären ”Livet börjar vid hundra” som skildrade hennes liv och bloggande.

För några månader sedan skedde en stor förändring i folkkära profilen Dagny Carlssons liv. Den livsglada 109-åringen som blev känd genom SVT-dokumentären ”Livet börjar vid hundra” har sedan dess varit på ett äldreboende.

Kloka Dagny 😍 Gilla och Dela om du också beundrar denna underbara krutgumma! ❤️👍

Posted by Newsner on Wednesday, January 16, 2019

LÄS MER: 109-åriga Dagny Carlssons oväntade drag – kraftfulla beslutet efter alla år

Det är också sedan dess som Dagny Carlssons väninna tillika tidigare datorlärare Elena Ström som uppdaterat bloggen med nyheter om vår favorit-hundraplussare.

STOCKHOLM 20160816 Dagny Carlsson, 104 år, nominerad i kategorin Årets tv-personlighet i Kristallengalan, som sänds i Kanal 5 den 4 september. Här fotograferad under presentationen av årets nominerade. Foto: Fredrik Sandberg / TT
STOCKHOLM 20160816 Dagny Carlsson, 104 år, nominerad i kategorin Årets tv-personlighet i Kristallengalan, som sänds i Kanal 5 den 4 september. Här fotograferad under presentationen av årets nominerade. Foto: Fredrik Sandberg / TT

Dagnys underbara plan inför jubileet med bloggen

I helgen avslöjade Elena på Dagnys blogg att 109-åringen har storslagna planer inför den kommande julen.

Anledningen är att Dagny firar tioårsjubileum såväl med bloggen som vänskapen med datorläraren. Detta vill Dagny förstås fira!

– Javisst! Vart ska vi gå? frågade Elena enligt blogginlägget.

109-åringens svar?

– På Skansen. Jag vill äta julbord där, på samma sätt som du och jag gjorde på den gamla goda tiden.

Nyheten om Dagnys förhoppningar inför julen och det stora jubileet med bloggen lär säkerligen glädja många av hennes trogna läsare.

”Då vet ni att Dagny lever med perspektiv och att vi har roliga saker att se fram emot tillsammans”, skriver Elena i Dagnys blogg.

Så underbart! Vi hoppas att ni får en trevlig stund på Skansen kring jul!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar om denna härliga 109-åring på vår Facebook-sida!