Efter tio år tillsammans – Linda Lindorffs kamp med maken: ”Det gör ont”

Folkkära Linda Lindorff förknippar vi ofta med Bonde söker fru på TV4, programmet där hon hjälper bönderna att hitta kärleken och som hon lett i hela 14 säsonger.

Nyligen stod det klart att TV4 gör en ny variant av den populära tv-serien. I sin nya satsning Bonde söker fru – jorden runt ska tittarna få följa svenska singelbönder som lever och arbetar utomlands.

– Det finns många svenska bönder där ute som vill träffa någon med samma bakgrund och språk, där man tillsammans i ett nytt land kan skapa en framtid tillsammans. Det här blir väldigt spännande, både att se hur våra bönder har det utomlands och att kunna hjälpa dem med det viktigaste av allt – kärleken, sa programledaren i ett pressmeddelande, enligt Hänt.

Linda är gift med Jacob Lindorff och de har tillsammans tre döttrar. I ett inlägg på sin Instagram delade Linda med sig om känslorna kring att säga hejdå till familjen hemma när hon skulle iväg på inspelningarna för ”Bonde söker fru – jorden runt”.

”Alltid lika jobbigt att åka hemifrån – tänk att det är så. Det gör fysiskt ont i hela kroppen när jag lämnar. Vet ju att det inte är för någon längre tid men det huvudet vet struntar kroppen i. Det gör ont” skriver TV4 profilen till en bild på hon och maken på sin Instagram.

Svårt med familjepusslet

Efter årsskiftet åker Linda ännu en gång utomlands för att spela in de sista delarna av programmet, skriver Hänt.

Hon berättar för Svensk dam att det ibland kan vara svårt att få ihop familjepusslet.

– Normalt reser jag ju inte så här mycket och Jacob är oftast väldigt närvarande hemma, men ibland kör det såklart ihop sig. Vi har inga föräldrar i stan, eller någon barnflicka, men vi löser det alltid på något sätt, säger hon till tidningen.

För Hänt berättar Linda Lindorff att hon och maken, trots hektiska dagar, försöker få tid till varandra genom att avsluta dagen tillsammans hemma.

– Vi kollar på någon tv-serie, och pratar lite. Det är ett sätt att varva ner och avrunda dagen, säger hon till Hänt.

10 år som gifta

Linda och Jacob Lindorff gifte sig 2009 och firar i år tio år som gifta, och efter alla dessa år är hon glad att ha maken vid sin sida.

– Han är väldigt trygg, har ett bra självförtroende och är en närvarande och fantastisk pappa. Sedan är han duktig på att se och höra och mån om att finnas där. Dessutom är han smart och allmänbildad och det gillar jag, säger Linda Lindorff till Hänt.

Hurra för Linda och Jacob Lindorff som varit gifta i tio år det här året. Hoppas ni får livspusslet att fortsätta fungera så bra som det verkar göra!