Efter tuffa skilsmässan – han är Elisa Lindströms nya kärlek: ”Vi träffades…”

Förra året meddelade folkkära artisten Elisa Lindström att hon och hennes ungdomskärlek Markus Frykén, som också är pappa till hennes barn, skulle skilja sig. Separationen beskrev Elisa som “en stor sorg”, och en omtumlande tid. 

Nu har det gått lite mer än ett år, och Elisa har hittat kärleken på nytt. Även denna gång i någon hon träffade i sin ungdom. 

Det var i början av förra året som Dansbandsstjärnan och Let’s Dance-vinnaren Elisa Lindström meddelade att hon och pappan till hennes dotter skulle skilja sig, efter mer än tolv år tillsammans. 

Paret träffades i tonåren och förlovade sig, 2016, när Elisa var 25 år. De gifte sig 2018 och fick dottern Irma 2019. 

”Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Jag och Markus ska gå skilda vägar. Det är såklart en stor sorg och en omtumlande tid för oss. Framöver ska vi göra allt för att vara det bästa teamet för vår Irma. Vi ber om att få vara i lugn och ro i detta och ber vänligt men bestämt om att inte behöva lämna fler kommentarer. All kärlek”, skrev Elisa Lindström på sin Instagram då.

Tiden som följde har Elisa beskrivit som tuff, och fokuset har legat på parets gemensamma dotter som är tre år gammal. 

Kände sig lycklig och fri

Efter några månader såg det dock ut att vända för Elisa, som i somras visade upp en betydligt gladare och mer välmående sida av sig själv. 

“Jag känner mig just nu så lycklig, lugn och fri”, skrev Elisa på sin Instagram då tillsammans med bilder från sin medverkan i “Kompani Svan”, där hon och andra kändisar genomgår fysiska, militära utmaningar på uppdrag av Gunde Svan och Mikael Tornving. 

Välmåendet kan också ha haft att göra med en ny kärlek i Elisas liv, vilket hon försiktigt berättade om i en intervju med Hänt i juli.

För tidningen har hon berättat att hennes nya kärlek heter Gustav, och även han är en en person som Elisa träffade i tonåren, men då som vän. 

Gustav, som själv inte har några egna barn, dök upp som vänförslag på Elisas Facebook efter skilsmässan, och det var så de återupptog kontakten.

– Vi började chatta med varandra och träffades först som vänner. Men vi går inte i planerna just nu på att flytta ihop eller något likande utan jag behöver landa först efter min separation, sa hon till Hänt då.

”Gustav var den sista pusselbiten”

Enligt Elisa är hon och Gustav ett par, men de tar det långsamt fram och har inga planer på att flytta ihop ännu. För tidningen berättar hon också att Gustav och hennes dotter han en fin relation till varandra.

– Det är som att Gustav var den sista pusselbiten för att allt skulle falla på plats, säger Elisa till Hänt.