Efter tuffa tiden: Elisabeth Andreassen förälskad igen

Elisabeth Andreassen förlorade sin make.

Efter den tuffa tiden har artisten nu hittat kärleken igen.

– i har varit tillsammans i cirka fyra månader nu, säger hon till GT.

I dagarna är det ett år sedan den folkkära artisten Elisabeth Andreassen, 60, drabbades av stor sorg. Hon la själv ut ett inlägg på Facebook där hon berättade att hennes mamma gått bort. Bara månaderna tidigare hade hon mist sin far.

Bara ett år innan pappans död inträffade en annan tragedi i Andreassens liv, Hennes make fick en hjärtinfarkt när paret var i familjens stuga. Makens liv gick inte att rädda – han blev 64 år gammal.

I dag är det ett och ett halvt år sen hon blev änka, och efter mannens bortgång har hon i flera intervjuer berättat om sorgen och hur hon gått vidare. I höstas var hon också bokaktuell, där hon berättar om dagen då maken gick bort.

– När man upplever något sådant måste man hitta sin styrka. Stå upp på morgonen, tänka på sina barn och visa en väg framåt så att de känner sig trygga. Jag är glad att jag har en styrka inom mig som jag upparbetat genom min trygga barndom och uppväxt på Källö Knippla i Göteborgs skärgård, säger Elisabeth Andreassen till GT.

Elisabeth Andreassen om kärleken: Väldigt fint

Nu ser det ut som att livet ler mot henne igen. Bettan har nämligen hittat kärleken igen.

Elisabeth Andreassen, som just nu är aktuell som deltagare i norska versionen av ”Så mycket bättre” bekräftar att hon är tillsammans med egenföretagen Øistein Sørum, 59.

– Vi har det väldigt fint. Vi har varit tillsammans i cirka fyra månader nu. Vi träffades genom gemensamma vänner, säger Elisabeth Andreassen till GT.
– Han är världens snällaste. Han fyller mitt hjärta med glädje och jag tror att jag fyller hans hjärta med glädje också. Det känns väldigt bra för oss båda två.

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/fABLG4LD60O65bXopqZq1S0EkVRkVrODY2FqRjMCbtnKaD3Td86DnkMZUL1Wev91?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]

Detta förtjänar du verkligen! Skicka dina grattishälsningar till Bettan i kommentarsfältet på Facebook.