Efter tumultet – Pernilla Wahlgren drar på solsemester utan kärleken Christian: ”Kvalitetstid”

Strålkastarljuset har om möjligt lyst ännu starkare på Pernilla Wahlgren efter att det avslöjades att hon blir ny programledare för Allsång på Skansen. Med beskedet kom många hyllningar, intervjuer och medial uppmärksamhet, men också mycket hat.

Nu har Pernilla tagit en paus för en veckas semester i Spanien, men det är inte partern Christian som fått följa med på resan. 

Pernilla Wahlgren är överallt. Det senaste året har hon varvat inspelningar av “Wahlgrens värld”, med egna turné-föreställningen “Pernilla Wahlgren har fått hybris”, Masked Singer, och andra tv-inspelningar. För att inte glömma arbetet med egna podcasten “Wahlgren och Wistam”. 

Sin lediga tid har hon ägnat åt husbygge på Lidingö, och i väntan på att “Villa Wahlgren” blir färdigt har Pernilla fått tränga in sig i sin dotters lägenhet. 

Samtidigt har hon roddat i en inflyttning i ett hus i Spanien, där hon och familjen brukar tillbringa sina semestrar. 

Förra veckan stod det klart att det också är Pernilla som tar över rollen som programledare för Allsång på Skansen, efter Sanna Nielsen. 

”Finns saker att störa sig på”

Beskedet resulterade i många gratulationer på sociala medier, men även en hel del kritiska och elaka kommentarer om Pernillas personlighet. Flera menade att Pernilla var för oseriös för att leda allsången.

– Det kommer alltid finnas hatare som tycker att jag är överallt, eller att jag inte är ett dugg rolig, eller att familjen Wahlgren syns överallt. Jag förstår att jag är mer liksom… jamen det finns saker att störa sig på med mig, och det är ju för att jag också har en realityshow där jag också vågar visa mina dåliga sidor, säger hon i podden, Wahlgren & Wistam.

Efter tumultet väljer nu stjärnan att åka utomlands för en välbehövlig paus. På Instagram visar Pernilla att hon landat i Marbella, Spanien, och skrivit att hon är där under höstlovet, alltså en vecka. 

Tar en paus utomlands

Men kärleken Christian Bauer syns inte till, trots en veckas ledighet innan det hektiska schemat drar igång. 

Christian Bauer. Foto: Kanal5

Var finns Christian?”, skriver en i kommentarsfältet.

“Ladda batterierna nu”, skriver en annan. 

“Ha det så skönt och njut av tillvaron”.

“Njut. Men på söndag ser jag fram emot att se dig och gänget i Karlstad på CCC och få njuta av er show och skratta mig hes några timmar”, skriver en annan följare.

Av Pernillas Instagram att döma tillbringas den soliga utlandsresan tillsammans med hennes föräldrar Christina Schollin och Hans Wahlgren. Med på resan finns också Pernillas yngsta son Theo och kompisar till honom. 

”Kärlek att bli hämtad på flygplatsen av dessa två som alltid kommer med Champagne!!!”, skrev Pernilla på Instagram om sina föräldrar.

I en story visar hon också upp när Christina och Hans somnat framför teven: “Kvalitetstid”, skrev Pernilla då.

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens svar på det hat hon tvingas utstå – folkkära profilen: ”Har en professionell sida också”

Hoppas att Pernilla får en härlig resa där hon laddar batterierna. Skicka gärna lite peppande ord i kommentarsfältet på Facebook.