Efter tunga uppbrottet – nu bekräftar Bianca Ingrosso nya relationen: ”Jag är jätteglad”

Foto: Instagram/TT

Bianca Ingrosso valde att tala ut om uppbrottet från pojkvännen Phillipe i ”Wahlgrens värld”. 

Sedan dess har det gått fyra månader – och nu bekräftar tv-profilen att hon inte längre är singel.

Det är i podcasten Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B som 24-åringen själv berättar om den glada nyheten. 

Efter fem års tid valde Bianca Ingrosso och jämnårige pojkvännen Phillipe Cohen att gå skilda vägar.

Det var för några månader sedan som Bianca öppet talade ut om uppbrottet, bland annat i egna tv-programmet ”Wahlgrens värld”.

– Jag är singel, sade Bianca i januari till Aftonbladet.

Hon fick då också frågan om vad det var som hände mellan henne och Phillippe.

– Det var egentligen ingenting som hände. Vi kommer alltid att älska varandra, men det funkade liksom inte och kanske… jag vet inte, sade Bianca till tidningen då.

Uppbrottet är också någonting som hon själv varit öppen med i egna programmet ”Wahlgrens värld” på Kanal 5.

– Jag är väldigt bra på att… På att gräva ner mig i min egen depression. Och låta alla jobbiga tankar ta över, sade Bianca i ett känslosamt avsnitt av ”Wahlgrens värld” då familjen åkt på semester till Thailand.

Hon fortsatte:

– Och jag vet verkligen inte hur man tar sig upp, jag är skitdålig på det. Jag låter mitt hjärta ta över allting. Det är skitjobbigt egentligen. Det är bara på grund av allt som hände med Phillipe och att jag blir ännu mer skörare när jag är borta, jag vet verkligen inte varför. Men det är någon tystnad här som inte behövs, sade Bianca och suckade.

Sedan dess har tittarna även kunnat se Bianca som en av jurymedlemmarna i familjeprogrammet ”Talang” i TV4 där hon var ett uppskattat inslag.

Och nu – efter fyra månader – berättar alltså Bianca den glada nyheten att hon åter gått in i en relation!

STOCKHOLM 2019-01-21 Bianca Ingrosso inför den nya säsongen av Wahlgrens värld. Foto: Marc Femenia / TT

Det är i egna podcasten Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B som 24-åringen nu bekräftar att hon är tillsammans med Phillipe igen.

Paret har alltså hittat tillbaka till varandra! Och nu avslöjar Bianca spelet bakom.

– För tre veckor sedan fick jag ett långt sms av Phillipe. Vi har ju stött på varandra ute, men inte hälsat. Jag tyckte att det var jättejobbigt till en början men sedan så tyckte jag typ att det var skönt – för vem fan orkar hälsa på sitt ex hela tiden, säger Bianca Ingrosso i podden enligt Hänt.

De gick på en dejt och då kunde Bianca se att Philippe var fast besluten att satsa på deras relation igen.

– Jag hann börja älska mitt liv – och hittade en livsglädje som jag inte haft på väldigt länge. Innan jag då gick in i ett förhållande igen, som jag är i nu, säger hon i podcasten.

Och fortsätter:

– Jag har aldrig sett honom så här ångerfull och fokuserad. ”Jag kommer kämpa tills du ger mig besöksförbud, typ”. Jag var inte fullt redo att ta tillbaka honom, jag är fine. Sedan kan jag inte säga att jag släppt taget om Phillipe, det är ändå Phillipe.

STOCKHOLM 2017-01-13 Bianca Ingrosso med pojkvänen Philippe anländer till Ellegalan 2017 på Grand Hotel i Stockholm på fredagen. Foto: Jessica Gow / TT

Bianca berättar att hon ändå är glad över pausen som de haft ifrån varandra.

– Jag är jätteglad att det hände. Jag fick fyra månader på mig att hitta tillbaka till mig själv, säger hon i podden enligt Hänt.

Vi är så glada för er skull! 

Dela gärna vidare för att sprida kärlek!

Exit mobile version