Elisa Lindströms lycka – nya beskedet efter tuffa tiden: ”Tacksam”

Foto: Youtube/TT

Elisa Lindström skilde sig från maken och coronapandemin påverkade hela artistbranschen.
Efter den tunga perioden – nu kan den folkkära artisten äntligen se fram emot ett härligt uppdrag.
”Tacksam och pepp på vad som komma skall!”, skriver hon på Instagram.

Sommaren 2018 sa folkkära artisten Elisa Lindström, 30, ja till maken Markus under en kärleksfull cermoni. Ett år senare drygt kom stora glädjebeskedet – artisten hade blivit mamma till en dotter, Irma.

I tidigare intervju med Nöjeslivet berättade Elisa hur rollen som mamma har påverkat henne.

 Jag tycker att jag blivit starkare och har mer distans till saker och ting. Sen blir jag en bättre artist för man blir lite mer mån om tiden och inte har lika mycket tid längre bra på att sålla. Man blir mer noggrann i sina val. När man väl jobbar njuter man mer av det, sa hon då.

LÄS MERElisa Lindströms drag med Casper Janebrink – så är relationen bakom kulisserna: ”En liten överraskning”

Elisas omtumlande år

Det senaste året har dock varit omtumlande för Elisa Lindström. Hon skilde sig från maken, samtidigt som coronapandemin förhindrat henne och många andra artister att möta publiken på scen.

”Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Jag och Markus ska gå skilda vägar. Det är såklart en stor sorg och en omtumlande tid för oss. Framöver ska vi göra allt för att vara det bästa teamet för vår Irma”, skrev Elisa Lindström då, i ett Instagram-inlägg.

Nu kan dock Elisa glädjas igen – över att få stå på scenen.

Sedan regeringen och myndigheterna lättade på coronarestriktionerna under hösten, har kulturen åter fått blomstra. Scener har fyllts av entusiastiska artister, skådespelare och kulturarbetare på senare tid, samtidigt som den förväntansfulla publiken äntligen fått välkomnas tillbaka.

Elisa Lindström om nya draget: ”Hoppas innerligt vi får träffa er”

För Elisa Lindströms del väntar nu en spännande tid. Den västsvenska dansbandsprofilen, som även sjungit flera andra olika genrer i TV4:s ”Stjärnornas stjärna” där hon nådde stora framgångar, ska nämligen ge sig ut på turné. Tillsammans med musikerna Marcos Ubeda och trumpetaren Magnus Johansson ger hon sig ut på turnén ”I Juletid”.

”Nu har vi repat och är redo för morgondagens premiär av i Juletid! Glada och tacksamma att äntligen vara igång. Vi känner oss väldigt stolta över vad vi ska framföra och hoppas innerligt att vi får träffa er någonstans ute i landet. Vi ska besöka 36 orter så någonstans kanske passar Er!”, skriver Elisa på sin Instagram.

Marcos Ubeda har i många år också gjort sig känd som framgångsrik låtskrivare i Melodifestivalen – han låg bakom bland annat vinnarbidraget ”Never let it go” som Afro-Dite framförde 2002. Han har även varit kapellmästare i tv-program som ”Doobidoo” och ”Bingolotto”. Även Johansson har deltagit i Melodifestivalen och ”Doobidoo”, men också Robert Wells framgångsrika koncept ”Rhapsody in Rock”.

ESKILSTUNA 20200229 Marcos Ubeda och Gert Lengstrand (t.h.) på scen under Andra chansen i Melodifestivalen i STIGA Sports Arena 2020. Foto: Naina Helén Jåma / TT

Stödet från kändisvännerna

I kommentarsfältet har Elisa inför turnén fått stöd av flera artistkollegor, bland andra Jessica Andersson, Sanna Nielsen och John Lundvik. Och det går inte att ta miste på Elisas stora glädje!

”Som sagt, nu får vi äntligen börja jobba ordentligt igen. Tacksam och pepp på vad som komma skall! Behövs något glatt att se framemot nu i mörkret.
Vad fyller ni upp era depåer med nu under vintern?”, skriver Elisa.

Stort lycka till önskar vi Elisa och gänget!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida!

Exit mobile version