Erik Videgårds nya kärleksbesked

Erik Videgård

Foto: TV4

Erik Videgård är mästaren bland grytorna och kastrullerna som kommit att bli en av våra mest folkkära tv-kockar.

Nu ger han sitt besked om kärlekslivet.

Erik Videgård, 64, är stjärnkrögaren som genom sin karriär drivit flera populära krogar, däribland den asiatiska restaurangen East och Fjäderholmarnas krog. Det var också Erik som sägs vara den som tog det kinesiska Sichuanköket till Sverige. De asiatiska smakerna är lite av Videgårds specialité.

Men innan han gjorde karriär så arbetade faktiskt Erik som ljudtekniker och turnerade med flera olika band, däribland Reeperbahn och The Boppers.

Erik Videgård har genom åren blivit en återkommande kock i TV4:s Nyhetsmorgon. Med sin pedagogiska framtoning har han kommit att bli oerhört älskad av tittarna. I varje program ger han oss tittare mycket matnyttiga tips för att lyckas i köket.

På sidan om karriären har Erik tidigare kämpat mot en aggressiv cancer i svalget. Till följd av detta har han genomgått flera operationer, däribland käkoperationer och ingrepp.

Kärlekslivet

Erik Videgård var gift första gången med Eva-Marie, som han har dottern Felicia, 40, med. Senare gifte han sig med Kajsa, med vilken han har sönerna Jack, 25, och Max, 23, med. År 2017 beslutade sig dock Erik och Kajsa för att gå skilda vägar.

Sedan dess har Erik Videgård levt som singel – och det tycks det som att han planerar att fortsätta vara framöver. Han söker ingen ny partner och menar att han nog är för svår att leva med numera.

– Jag skulle inte vilja vara ihop med mig. Jag är för egensinnig nu. Ett distansförhållande kanske. Det kanske skulle funka, säger Videgård till Expressen.

Det är nog inte särskilt svårt att leva ihop med dig Erik! God mat och trevliga samtal serverade varje dag skulle nog inte många säga nej till.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version