Erik Videgårds vilda beteende i Kockarnas kamp – syns inte i tv

Erik Videgård tar sig an utmaningarna i ”Kockarnas Kamp” med bravur, men i en ny video avslöjar han att programmet inte bara handlar om hårda tävlingar och skarp konkurrens.

När kamerorna slocknar visas en annan sida – där kockarna släpper loss och dansar tillsammans.

”Kockarnas Kamp All Star 2024” har precis börjat och bland de tio skickliga kockarna som tidigare deltagit i programmet finns ingen mindre än Erik Videgård, en av Sveriges mest välkända kockar.

Till vardags ser vi honom i ”Nyhetsmorgon”, där han både bjuder på kulinariska tips och inspirerar med sina maträtter. Men hans karriär började långt ifrån köket.

LÄS MER:
* Erik Videgårds tårar i Kockarnas Kamp

Erik Videgårds resa – från ljudtekniker till stjärnkock

På 80-talet arbetade Videgård som ljudtekniker med stora artister som Reeperbahn, Peter LeMarc och Europe. Men snart tog han steget in i restaurangvärlden.

Efter att ha börjat som servitör på ”Gyldene Freden” gick karriären snabbt framåt, och han blev restaurangchef på ”Coq Blanc”.

Det var dock under 90-talet som Videgård verkligen slog igenom, när han förvandlade restaurangen ”East” till en av Stockholms hetaste platser.

Han har sedan dess varit med och utvecklat flera framgångsrika restauranger, inklusive ”Halv trappa plus gård”, och har haft en central roll i att introducera asiatisk mat i Sverige, särskilt från Sichuan-regionen.

LÄS MER:
* Erik Videgårds nya besked om hälsan – och ingreppen

Erik Videgårds dans bakom kulisserna i Kockarnas Kamp

Mitt i de intensiva tävlingarna med nio andra erfarna kockar verkar det som att det även finns tid för lite avkoppling och skratt.

På Instagram delar Videgård nu med sig av ett klipp där han och de andra kockarna dansar tillsammans efter att kamerorna stängts av.

Nej, jag har inga kommentarer… Hahaha!” skriver han under videon där han syns dansa med Louise Johansson.

Man kan även se kockarna Thomas Sjögren och Nils Molinder vid bordet bredvid, där de rockar loss till musiken iklädda endast handdukar.

Även stjärnkockar måste få ha lite kul mellan varven – och Erik Videgård visar att han kan bjuda på sig själv, både i köket och på dansgolvet!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev