Ernst Kirchsteiger söner Sebastian och Ludvig har vuxit upp – så här ser de ut idag

Över 40 år har Ernst Kirchsteiger varit tillsammans med sin älskade Ulla.

Tillsammans har de sönerna Sebastian och Ludvig Kirchsteiger.

I dag är de 35 respektive 31 år gamla och så här ser de ut idag.

Kärleken har sprudlat för Ernst Kirchsteiger. Tillsammans med hans älskade fru Ulla, har de under många år varit lyckligt kära.

Tillsammans har Ernst Kirchsteiger och Ulla Kirchsteiger sönerna Sebastian, 35, och Ludvig, 31. Paret har under förhållandets gång även gift sig vid två tillfällen och Ernst Kirchsteiger upplever kärleken lika stark fortfarande.

– Jag blir nästan rörd över att prata om det. Att få vara här och ha alla de här åren tillsammans. Jag har levt längre med Ulla än med någon annan levande varelse. Längre än mina föräldrar. Det gör ju att det blir en enorm tillit och trygghet, och ja, lika med kärlek, har han tidigare sagt till Aftonbladet.

Och deras söner har sedan länge vuxit upp.

Jobbar inom pappa Ernst företag

Ingen av dem har valt att bli programledare som pappa Ernst, men istället jobbar de inom pappans företag Ernst Kirchsteiger AB.

– Båda sönerna jobbar i företaget. Det är spännande att ha pojkarna så nära faktiskt. Vi pratas ju vid varje dag på det här sättet. Också att de sa att ”pappa, om vi börjar jobba ihop så kommer vi att ses och prata jätteofta”, då smälter man ju, har Ernst tidigare berättat i en intervju med Aftonbladet.

Ernst Kirchsteiger
Ernst Kirchsteiger Foto: Cecilia Möller

Ernst önskan för sina söner

I framtiden hoppas Ernst att sönerna kommer vilja ta över sin pappas företag.

– Jag hoppas att mina barn ska förvalta varumärket Ernst – att det ska fortsätta att leva. För till slut kommer ingen som kommer ihåg vem den här långa människan var som gick runt barfota. Jag tänker att grabbarna skulle göra det på ett fantastiskt sätt, de skulle verkligen förvalta det på ett bra sätt, berättade Ernst i podden ”Värvet”.

Vad tycker ni? Är sönerna lik pappa Ernst? Lämna en kommentar på vår Facebooksida.