Familjelyckan: Tommy Nilsson och 19 år yngre kärleken har fått sitt andra barn
Tommy Nilsson

Familjelyckan: Tommy Nilsson och 19 år yngre kärleken har fått sitt andra barn

Tommy Nilsson 62, och hans 19 år yngre kärlek Linda Olsson har blivit föräldrar – igen.

Nyligen föddes en liten flicka, något Linda bekräftar på Instagram, det rapporterar Aftonbladet.

”Hon är ljuvlig”, skriver hon i en kommentar.

Tommy Nilsson och Linda Olsson har varit tillsammans sedan 2008 och är sedan ett par år tillbaka även förlovade och i början på mars gick paret ut med att de väntade sitt andra barn tillsammans.

“Vi är väldigt lyckliga och detta är en stor present i denna märkliga tid”, skrev Linda då i ett sms till Aftonbladet.

Och på Tommy Nilssons födelsedag visade hon upp gravidmagen på Instagram och berättade med om lyckan över att få bli föräldrar igen.

”Grattis mina fina älskade man på din dag! Älskar dig mer än någonsin och är så glad över var vi befinner oss idag, vår familj”, skrev hon då.

LÄS MER: FAMILJELYCKAN: Tommy Nilsson ska bli pappa för sjätte gången – väntar barn med 19 år yngre kärleken

Nu verkar det som att storken har anlänt och att en flicka har kommit till jorden. Enligt Aftonbladet ska en liten flicka ha registrerats på parets adress och i ett inlägg på Instagram skriver en följare till Linda Olsson ”Stort grattis till er lilla söta dotter. Så underbart!” varpå hon svarar ”Tack snälla! Hon är ljuvlig”.

Tommy Nilssons barn

Tommy och Linda har sonen Theo tillsammans sedan tidigare. Men Tommy Nilsson har även fyra andra barn från tidigare relationer.

Tillsammans med exfrun Malin Berghagen har stjärnan två barn: dottern Linn och sonen Isak.

När han dessutom var tonåring fick han dottern Angelica Edlund med exflickvännen Susanne som har hållit sig undan rampljuset.

– Det var ingen bra tid. När jag fick Angelica var jag väldigt ung, ansvarslös och valde karriären. Jag tror inte att vi kommer komma överens någonsin. Vi lever inte på samma breddgrad, har Tommy sagt till Expressen.

Tommy Nilsson
Foto: Instagram

Sedan har Tommy Nilsson också sonen Kalle Nilsson, tillsammans med exet och idag framlidna Catherine Haag – som tragiskt nog gick bort i cancer för ett par år sedan.

Och det är inte den enda förändringen som sker i artistens familj i år.

Den äldsta dottern Angelicas son Robin Jonsson och hans flickvän Tilde Andersson väntar också barn, sitt andra, skriver Aftonbladet.

Stort grattis till familjelyckan! Vi önskar er allt gott, och länge leve kärleken!