”Familjen Annorlunda”-Madeleine Ilmruds stora sorg – bästa vännen plötsligt död: ”Gråtit så mycket…”

Tolvbarnsmamman Madeleine Ilmrud har förlorat en av sina allra närmaste vänner.

Hon skriver om den enormt tråkiga nyheten på sin blogg.

Usch vilka dagar jag haft, jag är så ledsen. Gråtit så mycket att ögon gjort ont”, skriver ”Familjen Annorlunda”-profilen.

Hon blev känd i TV4-programmet ”Familjen Annorlunda” där hon och hennes barn visade upp sitt familjeliv i rutan. Madeleine Ilmrud, 41, och hennes make Mikael, 45, introducerades i säsong 3 (2011) och var totalt med i tre säsonger.

Paret har tio gemensamma barn – dessutom hade Madeleine två söner från tidigare förhållanden.

Läs mer: Madeleine Ilmruds okända kamp med hälsan – fruktade det värsta efter läkarens samtal

Hennes barn heter: Victor, Oliver, William, Engla-Freja, Adam, tvillingarna Colin och Charlie, Tuva-Li, Emmylou, Mathilde-Isabelle, Livia och Amadeus. Yngsta sonen föddes 2022.

Madeleine Ilmruds sorg

Nu har TV4-profilen skrivit om en riktigt tråkig nyhet på sin välbesökta blogg. En av hennes absolut bästa vänner, Hannah, har gått bort.

Hannah min Hannah. Hon har på något sätt alltid funnits där genom alla skeden av livet. När jag ser tillbaka på tiden vi fick så fylls jag av en djup tacksamhet och en obeskrivlig saknad efter min bästa vän som nu inte längre finns”, skrev hon i ett blogginlägg för ett par dagar sedan.

Redan dagen efter, alltså i måndags, hade hon gjort en uppdatering. Där beskrev hon mer utförligt sina känslor.

Tolvbarnsmamman Madeleine Ilmrud. Foto: Instagram

Usch vilka dagar jag haft, jag är så ledsen. Gråtit så mycket att ögon gjort ont. Det liksom kommer över mig på något sätt, en tanke, ett minne och alla fina texter som alla skriver om våran käraste Hannah. Jag hoppas verkligen hon visste hur många som älskade henne, och vilken stor påverkan hon hade på andra människors liv. Vilket avtryck hon gjorde. Ibland tänker jag att jag borde sagt det oftare till henne”, skriver Madeleine.

”Sorgen är svart och bottenlös”

Hon skriver vidare att Hannah varit med henne från barndomen och alltid har stöttat och tröstat henne när livet varit tufft.

Jag tänker på Hannahs närmsta familj, hennes fina barn och man. Hennes pappa och bror. Sorgen är svart och bottenlös, och det får den vara ett tag. Men mellan allt det så är det viktigt att tänka på de fina stunderna, alla bra minnen. Jag vet att Hannah hade velat det, men usch vad svårt det känns just nu”, skriver hon.

Så oerhört sorgligt, Madeleine. Vi förstår att du är helt förkrossad.

Det är alltid riktigt tråkigt att förlora någon man håller så kär.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev