Fansens stora oro för Harrison Ford – efter nya bilderna på stjärnan

Harrison Ford hedras med pris.

Foto: Christy Radecic/Invision/AP

Efter nya bilder på Hollywoodstjärnan Harrison Ford har en del fans uttryckt oro. Detta i samband med att han hedrades under D23 Expo i augusti, rapporterar Mirror.

Harrison Fords magiska rolltolkningar på vita duken har utan tvekan skrivit in honom i historieböckerna. Med storslagna filmer som Blade Runner, flera Star Wars-filmer och förstås Indiana Jones har han visat vad han går för.

Hans karriär sträcker sig över flera decennier och idag är han en av världens mest legendariska skådespelare med en lång meritlista att se tillbaka på.

Nyligen blev Hollywoodstjärnan hedrad med titeln ”Disney Legend” vid D23 Expo. Det var en speciell dag för honom, och han hade svårt att hålla tårarna tillbaka under sitt tacktal enligt Mirror.

Glädjen delades med många branschkollegor och fans som följt hans karriär. Men efter framträdandet uttryckte vissa oro för hans välbefinnande.

Läs mer: Harrison Fords äldsta son Benjamin har vuxit upp – som 57-åring är han pappa upp i dagen

Fansens oro för Harrison Ford

I sociala medier har flera kommenterat att 82-åringen såg gammal ut, vilket väckte sorg hos dem som sett honom som en idol.

”Det är svårt att se min kille bli gammal,” skriver en person enligt Mirror, och en annan kommenterar: ”Han ser ut som om de väckte honom på äldreboendet och han vet inte var han är.” En tredje person uttrycker: ”Det är svårt att se honom åldras.”

Åldrandet är dock en naturlig del av allas våra liv, även om det kan vara tufft för fans att se sin barndomsidol bli äldre, då det påminner om tidens gång.

Men hans storhet bevisar att stjärnans minne kommer att leva kvar under lång tid, och att hans avtryck är betydande.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version