”Farmen”-profilen Linas stora bebislycka – efter smärtsamma förlossningen: ”Går inte…”

Hon har medverkat i både ”Farmen” och ”Bonde söker fru”, men fann aldrig kärleken i tv-rutan. Nu visar Lina Ilar upp sin nyfödde son och delar med sig av den smärtsamma förlossningen.

”Förlossningen var helt klart det smärtsammaste jag någonsin har upplevt gånger tusen om”, skriver hon på sin blogg.

När Lina Ilar sökte kärleken i ”Bonde söker fru” slog det inga gnistor mellan henne och Erik Bäckman.

Istället blev det en ny kärlekshistoria efter inspelningarna tog slut när tv-profilen hittade kärleken i sin partner Markus Olsson. Med sin nya kärlek blomstrar inte bara förhållandet, utan nu har Lina och Markus fått sitt första barn, en son tillsammans.

https://www.instagram.com/p/BsqTw-DhDxh/

Till Hänt berättar Lina att sonen kom två veckor för tidigt men att han mår bra.

Även om lyckan är total, delar också tv-profilen med sig av smärtsamma minnen från förlossningen men att lyckan är det viktigaste.

”Känslan går inte ens att beskriva med ord.. mer än att han ÄR meningen med livet. Vi är så otroligt lyckliga! Förlossningen var helt klart det smärtsammaste jag någonsin har upplevt gånger tusen om, men det var värt allt i livet för våran lilla gosse”, skriver Lina i ett inlägg på sin blogg.

”Vill inte sova bort tiden”

Hon skriver också vidare om vikten av att njuta av tiden och att ”bara vara”.

”Nu när jag skriver det här ligger min prins på min mage och myser, mätt och belåten. Även om jag totalt har sovit ca 5 timmar under dessa dygn(sön-ons) är jag inte ett dugg trött.. Jag är bara lycklig! Vill inte sova bort tiden, jag vill bara ligga och gosa, titta på honom och tala om hur mycket man älskar han!”.

https://www.instagram.com/p/BpcZSPhB42Z/

Men något namn för den lille har inte bestämts ännu. Till Hänt berättar Lina att det finns några förslag i åtanke men att ingenting ännu är bestämt.

– Vi googlar hela tiden men har inte fastnat för något namn. Vi vill inte ha för ovanligt, men inte något jätteovanligt heller. Vi var inne på Elvis, men jag vet inte. Vi får se hur det blir, säger Lina Ilar till Hänt.

Va härligt med barnlycka! Tryck på gilla-knappen för att skicka kärlek till nyblivna mamman!

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/tG-wp10UL8_w-Mu-5zsxm6ad4LGL1909DEpCmhxVrewVzz3a1nz-WarvjZXNYplR” aspect_ratio=”1:1″ /]