Filip Lamprecht bryter tystnaden – ärliga orden om tuffa tiden efter uppbrottet från Peg: ”Hon hade…”

Sedan uppbrottet mellan Filip Lamprecht och Peg Parnevik har man kunnat läsa om hur Peg hittat kärleken på nytt.

Samtidigt har man inte hört lika mycket från Filip Lamprecht – förrän nu.

– Det hela började med att jag tackade ja till något som skulle vara väldigt glädjefyllt och roligt, berättar Filip i TV4:s Nyhetsmorgon.

I våras valde Filip Lamprecht, 24, och Peg Parnevik, 25, att gå skilda vägar. Innan dess hade de varit ett par i flera år men under samma period som Filip var högaktuell med succén i ”Let’s dance” lämnade det dåvarande paret det tråkiga beskedet.

Sedan dess har spekulationerna kring paret varit många och i flera fall baserade på de uttalanden Peg gjort i, hennes och systern Pennys podcast, ”Pillowtalk”.

– Jag är lyckligare än någonsin, jag känner mig som mig själv igen. Jag känner en ny kärlek till livet, till min kropp, till min familj, sa hon i podcasten en tid efter uppbrottet.

Filip Lamprecht, Peg Parnevik
Foto: Johan Nilsson/TT

Peg Parneviks kärleksliv

Efter uppbrottet började Peg, så småningom, att dejta andra killar och verkar minst sagt ha fått utdelning. Efter en uppmärksammad puss-bild på Instagram började det spekuleras i om Peg hittat sin nya kärlek i musikproducenten Jesper Niklasson. Spekulationerna visade sig stämma, för nyligen meddelade Peg i podcasten ”Pillowtalk” att hon och Jesper ska flytta till USA ihop.

Medan kärlekslivet verkar rulla på fint för Peg Parnevik så har det å andra sidan varit tystare från andra håll och få har tidigare kommenterat händelsen.

Men nyligen valde även Pegs föräldrar, Jesper och Mia Parnevik att uttala sig om dotterns uppbrott. Föräldrarna har själva en historia med Filip som även var med när familjen gjorde det uppmärksammade programmet ”Parneviks” men säger till Expressen att de inte lägger sig i sina barns kärleksliv.

Även Filip har valt att inte kommentera uppbrottet vidare – förrän nu.

Filip Lamprecht med delar av familjen Parnevik
Foto: Claudio Bresciani / TT

”Supertråkig period”

I en intervju i TV4:s ”Nyhetsmorgon” berättar Filip om den hatstorm som vällde över, hans dåvarande flickvän, Peg under hans medverkan i ”Let’s dance”.

– Det var en supertråkig period. Det hela började med att jag tackade ja till något som skulle vara väldigt glädjefyllt och roligt, berättar Filip Lamprecht i TV4:s Nyhetsmorgon

Medan Filip tog svenska folket med storm på dansgolvet – fick Peg ta emot elaka kommentarer på sociala medier.

– När jag väljer att ställa upp så blir det helt plötsligt en effekt av att det blir negativa och elaka kommentarer och mycket artiklar mot min dåvarande partner. Det var inte tanken överhuvudtaget. Det var svårt att separera i en period som skulle vara rolig, det var superkul också, berättar Filip i Nyhetsmorgon och menar att det är olyckligt när något negativt tar fokus från något kul.

– Men när en sådan grej händer försvinner lite fokus från det här som ska vara roligt och det blir en effekt från andra hållet. Det var inget hon hade tackat ja till. Jag tackade ja till det här (att vara med i ”Let’s dance”) men det var hon som hamnade i det, säger han i programmet.

Filip Lamprecht
Foto: TV4

Du är underbar Filip! Vi önskar er båda allt det bästa! Lämna gärna en kommentar på Facebook!