Foto: Instagram @filiplamprecht

Filip Lamprechts stora förändring i utseendet – efter tiden utan flickvännen Linn: ”Aldrig längtat så mycket”

Filip Lamprecht eller Tom Hanks?
Nu ser alla samma sak – efter nya bilderna på svenske tv-profilen.

Linn Hegdal har lärt kändisar att dansa på bästa sändningstid i åratal – och själv skrivit historia i Let’s dance. Proffsdansaren har gjort imponerande resultat i TV4-programmet: på tre säsongerna mellan 2020-2022 gick hon till final alla gånger.

Under dessa år har det blivit två vinster (2021 med modellen Filip Lamprecht respektive 2020 med artisten John Lundvik) och en andra plats (hon nådde finalen med komikern Filip Dikmen 2022).

– Varje år är verkligen ett helt nytt program för man har en helt ny person som har helt andra kvaliteter och personlighetsegenskaper, så det blir någonting helt nytt. Det är inte som så att man gör det igen, utan man gör något nytt, har Linn Hegdal tidigare sagt, till Nöjeslivet.

Linns och Filips kärlekslycka efter Let’s dance

Hegdal, som både är psykologstudent och aktuell med danskurser på Dance factory Farsta, bekräftade i början av januari år den glada nyheten att hon och just Filip Lamprecht träffats av Amors pilar. De hade då varit ett par i ett helt år – och strålade på bilden tillsammans när de båda Let’s dance-deltagarna bekräftade sin kärlek för omvärlden via ett Instagram-inlägg.

– 1 år idag! Jag är störtkär, lycklig och utöver att hon spiller ganska ofta och nyser lite märkligt så är hon fan otrolig, skrev Filip då.

– Älskar dig!!! Massor massor massor, skrev Linn.

Filip Lamprechts nya äventyr: Över Atlanten

På senare tid har Filip Lamprecht varit aktuell i en helt annan tv-inspelning. Han är nämligen en av deltagarna i Kanal 5:s reality ”Över Atlanten” som sänds våren 2025. Lamprecht seglar i programmet över havet tillsammans med fem andra svenska kändisar.

Nu meddelar han att båten har nått målet.

– Efter 21 dagar på Atlanten är vi i Rio de Janeiro och vi har officiellt korsat Atlanten. Seglat Atlanten! säger Filip i ett klipp på sin Instagram.

Hemma väntar en otålig flickvän på att Lamprecht nu ska komma hem.

– ALDRIG längtat så mycket till en söndag som jag gör nu!!!! skriver Linn Hegdal i en kommentar till Filips inlägg, och även mamma Kristin Kaspersen instämmer:

– Så stolt över dig men kom hem nu, vi längtar här hemma, skriver Kaspersen.

Flera av Filips följare reagerar också på att han förändrat sitt utseende i takt med seglingen. Tv-profilen och modellen har anlagt en annan typ av ansiktsbehåring än vad tittarna gjort sig vana vid. Skäggväxten hyllas nu stort.

– Sinnes!!!!! Och skäggig är du också, skriver en följare.

– Skägg klär dig, skriver en annan, medan ytterligare en följare gör en liknelse med en klassisk Tom Hanks-Hollywoodfilm från 2000:

– Älskar ”Cast Away”-looken, skriver följaren.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev